• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni yavru kuşumun ağırlığı

Zelihaay

Yeni Üye
İyi günler dilerim yeni yavru kuş sahiplendim 1 hafta oldu, bugün ağırlığını ölçtüğünde 28 gr çıktı normal mi yoksa zayıf mı emin olamadım gün içerisinde dal darı, karışık yem ve sağlık tohumu veriyorum daha sebze ve yumurtaya alıştıramadım henüz onları yemiyor. vitamin olarak ta birşey vermiyorum bundan önceki kuşum bozuk vitaminlerden dolayı öldü vitaminleri aldıgım yerin güvenilir olduğunu düşündüm ama yanıldım bundan dolayı korkuyorum yeni kuşuma vitamin vermeye. (Kuyruğu ilk geldiğinde kendiliğinden döküldü ayrıca popo tüylerine dışkısı yapışıyordu ilk geldiğinde zeytinyağı sürünce geçti ) davranışında bi problem yok oyuncağını kemirmeye başladı arada bir ötüyor da bana cevap veriyor kendinide temizliyor

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Merhaba.
@Şehmus BAKIR abimin sitesi mamaistten gönül rahatlığıyla alabilirsiniz vitamin ve probiyotik. :)
O daha iyi bilir ama bence kuşunuz yavru değil gibi. :) Yinede çok tatlı maşallah.

Zelihaay

Yeni Üye
Merhaba.
@Şehmus BAKIR abimin sitesi mamaistten gönül rahatlığıyla alabilirsiniz vitamin ve probiyotik. :)
O daha iyi bilir ama bence kuşunuz yavru değil gibi. :) Yinede çok tatlı maşallah.
Yavru yavru Işıktan dolayı başındaki çizgiler silik çıkmış ayrıca gagası nın ucu koyundu daha önce. Yavru olduğundan eminim çünkü bu yavrunun annesine 5 ay baktım dişi olduğu için çok kızışınca değişiklik yaptım değiştirdiğim kuş ölünce daha önce baktığım kuşun yavrusunu bana verdi. Teşekkürler ordan sipariş vereyim hangi vitaminleri kullanmam şart

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bebeğiniz hayırlı olsun 😊
28 Gr normal yedikçe artar ve gelişir takibini yapmaya devam ediniz 👍

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Yavru yavru Işıktan dolayı başındaki çizgiler silik çıkmış ayrıca gagası nın ucu koyundu daha önce. Yavru olduğundan eminim çünkü bu yavrunun annesine 5 ay baktım dişi olduğu için çok kızışınca değişiklik yaptım değiştirdiğim kuş ölünce daha önce baktığım kuşun yavrusunu bana verdi. Teşekkürler ordan sipariş vereyim hangi vitaminleri kullanmam şart
Anladım.

Vitamin olarak gerwit, probiyotik olark entrobac kullanıyorum ben.
Birde tüy döküm zamanlarında bt amin forte. :)

Üst Alt