• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni vitaminler aldım ne kadar aralıklarla kullanmalıyım acaba?

Esraömer

Paylaşımcı
Evet cevaplarınıza ihtiyacım var bu vitaminleri kaç günde bir vermeliyim e vitamini için buğday çimlendirme de yapıyorum bu arada 5 günde 3günde bir yinede vermelimiyim.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
BT amin Forte tüy döneminde kullanılır. Gerwit komple vitamindir genel durumlarda kullanabilirsiniz. Toubent üreme destekleyici vitamindir üreme sezonunda kullanımı uygundur. Avidress metabolizmayı düzene sokar diğerini bilmiyorum. Gereksiz fazla vitamin almisssiniz ama😊

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Aldığınız ürünler kalitelidir. Kullanabilirsiniz. Haftada bir en fazla 2 olacak şekilde

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Herbolan da bağışıklık sistemi guclendiriciymus bu arada onuda öğrenmiş olduk😁😁

Esraömer

Paylaşımcı
Herbolan da bağışıklık sistemi guclendiriciymus bu arada onuda öğrenmiş olduk😁😁
O zman kış ayları için iyi bir vitamin dimi 🤭 çok teşekkür ederim 1 hafta Bi vitamini Bi hafta birini olarak mı ayarlım yoksa her güne birini sığsırayımmı sizce

Esraömer

Paylaşımcı
O kadar yükleme yapmayın hayvana haftada 1 gervit vitamin yeterli olacaktır
Bt-amin forte şayet kuş tüydeğişimimdeyse kullanın
Birde probiyotik sıvı yada toz halini edinin bu üçlü fazlasıyla işinizi görecektir
Verselega yazan probiyotikli yazıyordu onu kullanım ozman dişim tüğde evet şuan o zman haftalık olarak uyguluyorum haftada bir birini diğer hafta birini olarak

Esraömer

Paylaşımcı
Naçizane benim kendi kümesimde yaptığım işlem ve edindiğim tecrübem verilen ürünün arka arkaya minimum 2 gün verildiğinde etki ettiğini gözlemledim
Vitamin veriyorsanız 2 gün arka arkaya takip eden 3.gün taze su atıyorum 2 gün bt amin forte arkasına taze su 15 günde 1 100 milim suluğa 6-8 damla elma sirkesi gözlem sonunda kuşun ihtiyacı neyse ona göre haftalık yada aylık besleme programı yapıyorum saygılarımla hayırlı üretimler
Teşekkür ederim en azından kafamda birşeyler oluşmuş oldu 🤗 bnm 2 tanecik kuşum var zaten yavrularlar sa ne mutlu bana şuan kendi hallerine bırakmış durumdayım

Esraömer

Paylaşımcı
Ah ah yıllar önce bende 2 kuş ile başlamıştım
Fazla ilgi sıkabiliyor ve strese sokabiliyor kuşu
Kafanıza takılan bir şey olduğunda elbet yardımcı olunur forum konuları gerçekten faydalı ve ayriyetten güzel bir forum..
Evet çok doğru maalesef başlarda yaptım ben onu ilgi fazla gösterdim erkek kuşum insana alışıktı kıyamadım ona yoksa çoktan yavrularlar Dı diye düşünüyorum ama geç olsun güç olmasın şuan sadece ihtiyaçlarını karşılıyorum ilgilenmiyorum🤭