cerenavci Aktif Üye Katılım 11 Şub 2021 Mesajlar 145 Tepkime puanı 42 Puanları 28 25 Ocak 2024 #1 siteye yeni üye olanların onaylanması ne zaman kabul olacak acaba
Mustafa27 Eski Forumcu Moderator Redaktör Katılım 25 Eyl 2023 Mesajlar 2,437 Tepkime puanı 2,344 Puanları 113 Yaş 19 25 Ocak 2024 #2 cerenavci' Alıntı: siteye yeni üye olanların onaylanması ne zaman kabul olacak acaba Genişletmek için tıkla ... Üyelik anında oluyor diye biliyorum ama
cerenavci' Alıntı: siteye yeni üye olanların onaylanması ne zaman kabul olacak acaba Genişletmek için tıkla ... Üyelik anında oluyor diye biliyorum ama
cerenavci Aktif Üye Katılım 11 Şub 2021 Mesajlar 145 Tepkime puanı 42 Puanları 28 25 Ocak 2024 #3 Mustafa27' Alıntı: Üyelik anında oluyor diye biliyorum ama Genişletmek için tıkla ... yarışma için oy kullanılamıyor da şu an önceden üye olunmasına rağmen biz de anlayamadik
Mustafa27' Alıntı: Üyelik anında oluyor diye biliyorum ama Genişletmek için tıkla ... yarışma için oy kullanılamıyor da şu an önceden üye olunmasına rağmen biz de anlayamadik
Mustafa27 Eski Forumcu Moderator Redaktör Katılım 25 Eyl 2023 Mesajlar 2,437 Tepkime puanı 2,344 Puanları 113 Yaş 19 25 Ocak 2024 #4 cerenavci' Alıntı: yarışma için oy kullanılamıyor da şu an önceden üye olunmasına rağmen biz de anlayamadik Genişletmek için tıkla ... Şuan bu hesaptan oylama yapabilirsiniz, aynı kişi birden fazla hesap açması yasaktır
cerenavci' Alıntı: yarışma için oy kullanılamıyor da şu an önceden üye olunmasına rağmen biz de anlayamadik Genişletmek için tıkla ... Şuan bu hesaptan oylama yapabilirsiniz, aynı kişi birden fazla hesap açması yasaktır
cerenavci Aktif Üye Katılım 11 Şub 2021 Mesajlar 145 Tepkime puanı 42 Puanları 28 25 Ocak 2024 #5 Mustafa27' Alıntı: Şuan bu hesaptan oylama yapabilirsiniz, aynı kişi birden fazla hesap açması yasaktır Genişletmek için tıkla ... ben acmiyorum zaten eşim dostum oy vermek istemişti kuşlarıma
Mustafa27' Alıntı: Şuan bu hesaptan oylama yapabilirsiniz, aynı kişi birden fazla hesap açması yasaktır Genişletmek için tıkla ... ben acmiyorum zaten eşim dostum oy vermek istemişti kuşlarıma
The Search Eski Forumcu Medya Sorumlusu Teknik Ekip Kıdemli Üye Akvarist Katılım 5 Kas 2021 Mesajlar 6,231 Tepkime puanı 7,542 Puanları 113 25 Ocak 2024 #6 Yarışma bitene kadR üyelikleri dondurduk
Şehmus BAKIR İkon Üye Yetkili Kurucu Kurucu Üye Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 19,762 Tepkime puanı 26,753 Puanları 113 Yaş 41 25 Ocak 2024 #7 cerenavci' Alıntı: ben acmiyorum zaten eşim dostum oy vermek istemişti kuşlarıma Genişletmek için tıkla ... Eşiniz dostunuz sadece sizin kuşlara oy vermesin diye üyelikleri dondurdukBu yarışma adaletli olmak ve güzel olana oy vermek için düzenlendi.Üyelikleri sadece bir günlük durdurduk. Anlayışınız için teşekkürler
cerenavci' Alıntı: ben acmiyorum zaten eşim dostum oy vermek istemişti kuşlarıma Genişletmek için tıkla ... Eşiniz dostunuz sadece sizin kuşlara oy vermesin diye üyelikleri dondurdukBu yarışma adaletli olmak ve güzel olana oy vermek için düzenlendi.Üyelikleri sadece bir günlük durdurduk. Anlayışınız için teşekkürler