• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni sultan papağımın kanat tüyleri yok

"Ra"

Yeni Üye
Kullanılan İlaç
B vitamini
Sultan papağanımı yaklaşık 3 hafta önce 5 aylık olarak aldım petshopcunun demesiyle tabi kuşumu ele gelmeye alıştırsamda kafes içinde kaçıyor ve kafesten çıkmıyor dışarda biraz zorlayınca parmağıma tünüyor sadece ve aldığımdada kanatları kanlıydı uzar dedim fakat genetik mi bilmiyorum yardımcıKuşumun videosu olurmusunuz birde kafeste tıslamada yapıyor dışarda değil

"Ra"

Yeni Üye
Hocam zorlada olsa kanadından bi fotoğraf alabildik

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşta gözle gördüğüm tüy virüsü var bunun ilacı yok sadece bağışıklık sistemini güçlendirmek gerekir eğer imkanınız varsa kanatlı uzmanına götürün nerede ikamet ediyorsunuz?

"Ra"

Yeni Üye
İstanbul da hocam ikamet ediyorum

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bildiğim iyi bir kanatlı uzmanı var özelden bilgilerini atarım isterseniz

"Ra"

Yeni Üye
Forumda arkadaşlarda yazmış bahçelievler tarafındaki bana yakın oraya götürürüm fakat o zaman kadar yapabileceğim bir şey varmı

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Fark etmeden önceki konuya da cevap yazdım, bu hastalığın tedavisi yok malesef, tüyleri çıksa bile yeniden düşer bir süre sonra 😔 ya evladınızı bu şekilde kabul edeceksiniz ya da aldığınız yere geri vericeksiniz, ki aldığınız yer muhtemelen kuşun hasta olduğunu kabul etmeyecek. Ayrıca bu bebeklerin üretiminin yapılması yavruların da ya hasta, ya da bu hastalığın taşıyıcısı olması anlamına geliyor, yani bu hastalığın yayılması demek bu da 😔 geçmiş olsun 🙏

Üst Alt