Bu şekilde mi sahiplendiniz. Yani doğduğunda da bu şekilde miydi? Kanatlı uzmanına göstermeniz uygun olur. Nerede ikamet ediyorsunuz kanatlı uzman önerebiliriz.
Bu şekilde mi sahiplendiniz. Yani doğduğunda da bu şekilde miydi? Kanatlı uzmanına göstermeniz uygun olur. Nerede ikamet ediyorsunuz kanatlı uzman önerebiliriz.
Bulunduğum bölgedeki veterinerler e sordum kuşlarla ilgilenmediklerini bunun içinde pek bilgileri olmadığını söylediler sabahtan beri geziyorum bulunduğum bölgede kuşlarla ilgili bilgisi olan insan yok evde ne yapabilirim ne önerirsiniz
Bulunduğum bölgedeki veterinerler e sordum kuşlarla ilgilenmediklerini bunun içinde pek bilgileri olmadığını söylediler sabahtan beri geziyorum bulunduğum bölgede kuşlarla ilgili bilgisi olan insan yok evde ne yapabilirim ne önerirsiniz
Doğuştansa kanatlı uzmanının görmesi gerekir. Belki minik bir operasyonla açılabilir. İlk kez duyuyorum. Forumda bölgenizde referanslı Kanatlı uzmanı bulamadım. Gidebileceğiniz yakın şehirlerde bakmanızı önerebilirim. Yada gönderebilirseniz İzmir ya da İstanbul'da güveneceğiniz birine göndererek oralardaki kanatlı uzmanlarından destek alabilirsiniz.
@Şehmus BAKIR bey sizin aracılığınızla Gözde hanım belki yardımcı olur. Uzaktan yapılabilecek birşey olabilir mi en azından bunu öğrenebilsek