• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Yeni Sultan papağanımın gözü kapalı

said

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Gözleri açıpmıyor
Hastalık Belirti Tarihi
9 May 2023
Kullanılan İlaç
Yok
Sultan papağanımın iki gözüde kapalı ne göz kapakları ayrılmamış gibi yapmalıyım nasıl geçer yardımcı olurmusunuz

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bu şekilde mi sahiplendiniz. Yani doğduğunda da bu şekilde miydi? Kanatlı uzmanına göstermeniz uygun olur. Nerede ikamet ediyorsunuz kanatlı uzman önerebiliriz.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kafes ortamı hiç hijyenik değil 😞

said

Yeni Üye
Kafes ortamı hiç hijyenik değil 😞
Bu şekilde mi sahiplendiniz. Yani doğduğunda da bu şekilde miydi? Kanatlı uzmanına göstermeniz uygun olur. Nerede ikamet ediyorsunuz kanatlı uzman önerebiliriz.
Bulunduğum bölgedeki veterinerler e sordum kuşlarla ilgilenmediklerini bunun içinde pek bilgileri olmadığını söylediler sabahtan beri geziyorum bulunduğum bölgede kuşlarla ilgili bilgisi olan insan yok evde ne yapabilirim ne önerirsiniz

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bulunduğum bölgedeki veterinerler e sordum kuşlarla ilgilenmediklerini bunun içinde pek bilgileri olmadığını söylediler sabahtan beri geziyorum bulunduğum bölgede kuşlarla ilgili bilgisi olan insan yok evde ne yapabilirim ne önerirsiniz
Doğuştansa kanatlı uzmanının görmesi gerekir. Belki minik bir operasyonla açılabilir. İlk kez duyuyorum. Forumda bölgenizde referanslı Kanatlı uzmanı bulamadım. Gidebileceğiniz yakın şehirlerde bakmanızı önerebilirim. Yada gönderebilirseniz İzmir ya da İstanbul'da güveneceğiniz birine göndererek oralardaki kanatlı uzmanlarından destek alabilirsiniz.

@Şehmus BAKIR bey sizin aracılığınızla Gözde hanım belki yardımcı olur. Uzaktan yapılabilecek birşey olabilir mi en azından bunu öğrenebilsek 😕

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Video ekler misiniz Tünekte duramıyor mu? Teramycn göz melhemi sürdünüz mü? Yumuşayınca açabilir ve önce çay demi ile pansuman yapın.

Üst Alt