• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni sultan papağanımın cinsi ve yaşı

Fatih98

Yeni Üye
Merhaba dün yeni bir lutino evlat sahiplendim erkek denildi,cinsi ve yaşı hakkında kararsızım satan kişide pek bilmiyor yardımcı olurmusunuz??

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba melodik ötüş var mı varsa erkek diyebiliriz tek tip şekilde ötüyorsa dişidir. Yinede yaşı ve daha detaylı yorum için @Demet bükay ablayı etiketliyorum. Müsait zamanında girip yorumda bulunur. 🌸

Fatih98

Yeni Üye
Henüz ortama alışmadığı için hiç ötmedi daha çok yaşını merak ediyorum teşekkürler

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Henüz ortama alışmadığı için hiç ötmedi daha çok yaşını merak ediyorum teşekkürler
Merhaba, ötüş net olmadığı için net erkek diyemeyiz, fakat 5-6 aylık genç bir lutino bu kesin, ömrü sağlıklı ve mutlu olsun 🤲😊

Fatih98

Yeni Üye
onunla çok yakın baba evlat gibi bir ilişkimiz olur inşallah teşekkür ederim

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Melodik ötüş duymadan yorum yapmak olmaz ama bence erkek 😊

Fatih98

Yeni Üye
Banada erkek gibi geldi bu arada sürekli tavsiye ettiğiniz gerwit,bt amin forte ve entrobac veriyorum 2 günde bir veriyorum hepsini periyotlar şeklinde Allah uzun sağlıklı ömür versin evladıma ve tüm hayvanlara (kekik çayı ve ocaliptusuda ihmal etmiyorum)😊

bahark

Aktif Üye
Diğer değerli üyelerimiz de yorum yapmış zaten ama ben de erkek diye düşünüyorum söylemek istedim, hepimizi şaşırtıp dişi çıkarsa haber verin lütfen, merak ettim doğrusu. 😂 Maşallah inanılmaz tatlı bir minnoş, birlikte musmutlu uzun ömürleriniz olsun ☺

Fatih98

Yeni Üye
Teşekkür ederim inşallah cümlemize hepsinin tüyleri kadar ömürleri olsun😀

Üst Alt