• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni Sultan papağanım yem yemiyor

Omerft18

Paylaşımcı
Merhaba herkese iyi bayramlar. Dün yavru bir sultan papağanı sahiplendim. Henüz 80 günlük falan. Eve geleli 18 saat oldu ama henüz hiç yem yemedi. Yere de yem koydum tüneğin yanına da ama yemiyor. Stres yapmış belli. Açlıktan ölecek diye korkuyorum. Henüz yavru yem kirabiliyorEkli dosyayı görüntüle 28653

Grpet

Müdavim
Üretici
siz rahatsız etmeyin yüksek bir yere koyun arada gözlemleyin yemeye baslayacaktir 80 günlük ise ayrıca kusun tam fotarafını cekin kuyruk kanatları görelim resimde yok gibi duruyor

Omerft18

Paylaşımcı
siz rahatsız etmeyin yüksek bir yere koyun arada gözlemleyin yemeye baslayacaktir 80 günlük ise ayrıca kusun tam fotarafını cekin kuyruk kanatları görelim resimde yok gibi duruyor
Kuyruğu yok anne babası yavrularin tuylerini yolmus. Onun da kuyrugunu koparmis. Aldigim kisi 15-20 güne cikar dedi

Onur Oğuz

Yeni Üye
bende ilk aldıgımda 65 günlüktü 1-2 gün ortama adepte olma sürecinde oldugu için sitres yapıp yemiyor endişe etmeyin acıkınca kendi yicektir
ama siz yine takip edin 2 günü gecer ise elle besleme gercekleştirin maşallah güzel lutino rabbim sağlıkla beslemeyi nasip etsin inşallah size

Mert.

Eski Forumcu
Katılıyorum diğer arkadaşlara çok rahatsız etmeyin alışsın takip edin

Grpet

Müdavim
Üretici
anladım tüy hastası gibi durmuyor zaten düzelir yakın zamnda

Dohulean

Aktif Üye
Merhaba herkese iyi bayramlar. Dün yavru bir sultan papağanı sahiplendim. Henüz 80 günlük falan. Eve geleli 18 saat oldu ama henüz hiç yem yemedi. Yere de yem koydum tüneğin yanına da ama yemiyor. Stres yapmış belli. Açlıktan ölecek diye korkuyorum. Henüz yavru yem kirabiliyorEkli dosyayı görüntüle 28653
Bende yeni sultan sahibiyim aynı sorunu bende yaşadım yemlik zemindeydi ama yemedi bende tüneğin bir ucuna koydum yemeye başladı sende öyle yapabilirsin

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yeni alınan kuşlarda yem yememe durumu gözlemlenir normaldir 3 gün içinde alışır. O yem yerde geceleri yiyordur yemliğin üzerini üfleyin kabuklar uçar farkedersiniz o zaman yediğini

tssy23

Müdavim
Kıdemli Üye
Benim yeni sultan papağanımda daha 1 gündür bende ve hiç ne yem yiyor ne de su içiyor ve aşırı hircin

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Gereken her şey söylenmiş bize sadece hayırlı olsun demek kalmış maşallah çok güzel :)

tssy23

Müdavim
Kıdemli Üye
Teşekkür ederim Feyza hanım. Ben 25 yıldır muhabbet kuşu besledim ilk defa papağan sahiplendim.onun hem heyecanı hem gerginliği var aşırı düşkünüm kuşlara :)
Geçen ki konuda yazmıştım gözünde problem olan sultanım veteriner de bunu da yeni sahiplendim inşallah diğer Sultanım da iylesir siz kus severlerden dua bekliruz :)

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Teşekkür ederim Feyza hanım. Ben 25 yıldır muhabbet kuşu besledim ilk defa papağan sahiplendim.onun hem heyecanı hem gerginliği var aşırı düşkünüm kuşlara :)
Geçen ki konuda yazmıştım gözünde problem olan sultanım veteriner de bunu da yeni sahiplendim inşallah diğer Sultanım da iylesir siz kus severlerden dua bekliruz :)
İnşallah o da sağlığına kavuşur da, sağlıklı mutlu ömürleri olur 😍

Üst Alt