• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et yeni sultan papağanı sahiplendik uçamıyor yardım

İÇF

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba. Yeni sultan sahiplendik diğerine arkadaş olsun diye. 4 aylık dedi yetiştirici ama uçmasında sıkıntı var konmayı beceremiyor ve uçtuğunda çarpıyor. Kendine zarar vermesini istemiyorum ne yapmamız lazım. Bu durum kuşta olumsuz bir durum olduğunu gösterir mi. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Arkadaşlar merhaba. Yeni sultan sahiplendik diğerine arkadaş olsun diye. 4 aylık dedi yetiştirici ama uçmasında sıkıntı var konmayı beceremiyor ve uçtuğunda çarpıyor. Kendine zarar vermesini istemiyorum ne yapmamız lazım. Bu durum kuşta olumsuz bir durum olduğunu gösterir mi. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba yeni geldiği için normal bir durumdur, kapalı ortamdan geldiği için olabilir, kasları zayıf olabilir
Kuşu görebilir miyiz
Lütfen okuyun faydası olur

İÇF

Yeni Üye
Merhaba yeni geldiği için normal bir durumdur, kapalı ortamdan geldiği için olabilir, kasları zayıf olabilir
Kuşu görebilir miyiz
Lütfen okuyun faydası olur
demet hanım merhaba
Yarın fotoğraf atabilirim. Kuş daha parmaktan parmağa geçemiyor atlamayı da bilmiyor. Diğer kuş ile anlaşsın diye karantina uyguluyorum geçici kafeste şuan.

Üst Alt