• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni Sultan Papağanı Kafeste Kanat Çırpması

mxd

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba yeni sultan papağanı sahiplendim 1 yaşında erkek 5 gündür kafeste duruyor. İlgileniyorum parmağa alışkın bir kuş parmakta çok durmasa da en azından korkmuyor. Normalde avuca alıştırıp sevme eğitimini verecektim ama kafesin içinde böyle kanatlarını açıp çırpıyor sizce artık çıkarmam mı gerekiyor buna mı işarettir? Kafesten çıkardıktan sonra nasıl alıştırabilirim?

Ekli dosyalar

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Arkadaşlar merhaba yeni sultan papağanı sahiplendim 1 yaşında erkek 5 gündür kafeste duruyor. İlgileniyorum parmağa alışkın bir kuş parmakta çok durmasa da en azından korkmuyor. Normalde avuca alıştırıp sevme eğitimini verecektim ama kafesin içinde böyle kanatlarını açıp çırpıyor sizce artık çıkarmam mı gerekiyor buna mı işarettir? Kafesten çıkardıktan sonra nasıl alıştırabilirim?
Çıkartabilirsin ortama alışmıştır artık. Ama bunu yapmaları genelde çıkar beni değil de ya dengesini toplamak için yapıyorlar ya da büyüklük göstergesi yani bulunduğu ortamı koruma :D.

mxd

Yeni Üye
Çıkartabilirsin ortama alışmıştır artık. Ama bunu yapmaları genelde çıkar beni değil de ya dengesini toplamak için yapıyorlar ya da büyüklük göstergesi yani bulunduğu ortamı koruma :D.
tamamdır çok teşekkür ederim en büyük mü bilmem ama çok büyük maşallahı var gerçekten yarın sabah gözüyle çıkaracağım teşekkürler tekrardan. :D

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
tamamdır çok teşekkür ederim en büyük mü bilmem ama çok büyük maşallahı var gerçekten yarın sabah gözüyle çıkaracağım teşekkürler tekrardan. :D
Maşallah gerçekten kalkıp dövecek öyle bir bakışı var1774986760783.png :D . Ama uyarayım sürekli böyle yapıyorsa durduk yere denge problemi olabilir gözlemlemeyi ihmal etmeyin. Rica ederim. Uzun sağlıklı ömürler diliyorum.

mxd

Yeni Üye
Maşallah gerçekten kalkıp dövecek öyle bir bakışı varEkli dosyayı görüntüle 103646 :D . Ama uyarayım sürekli böyle yapıyorsa durduk yere denge problemi olabilir gözlemlemeyi ihmal etmeyin. Rica ederim. Uzun sağlıklı ömürler diliyorum.
Daha kafesten çıkmadan evin kurallarını belirledi eli sopalı:D . Sürekli yapmıyor ona dikkat ediyorum teşekkür ederim.

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye

mxd

Yeni Üye
Takviye mutlaka kullanın Takip Edelim - Kuşlarımız için Rutin Vitamin Kullanımı Nasıl Olmalıdır ? buradan bakabilirsiniz. Takviyelerin hepsini mamaistten alabilirsiniz. Gervit ( 20ml) , entrobac(20 gram) , bt amin(30ml) alırsanız yeterli olur kullanımları var bu linkte oyuncak da eksik etmeyin ağır abiye :D.
Çok teşekkür ederim eksik etmiyorum takviyelerini takip edeceğim. Kanatlarını açabilsen diye bir iki oyuncağından mahrum ettik saraylarda yaşatacağım belli oldu :D .

Üst Alt