• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni sultan papağanı aldım

ladiaforfire

Yeni Üye
Merhaba geçen günlerde iki tane kızlı erkekli sultan papağanı aldım ve ilk defa aldığım için endişeliyim aldığımız erkek papağan sadece tek ayak üzerinde duruyir parmaginda kan vardı tırnağı kırılmış galiba ama ara sıra ayağını basıyor sorun yok gibi ama yinede endişelendim ve arka kuyruğu yamuk bunun haricinde kız olan cok sakin ve erkek olana göre çok daha az yemek yiyor bu papağanları kendime alıştırmak için ne yapabilirim ve erkek olanın bir sorunu varmı dır acaba

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşların Streamable üzerinden videosunu yükleyip linkini burada paylaşın lütfen. Görmeyince soru çok havada kalıyor. Yetişkin mi yavrular mı?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşlar yetişkin. Alışık kuşlar değilse eğitmez zorlayabilir. Sürekli ilgilenmeniz gerekiyor. Uyku moduna geçince tek ayak üstünde dururlar ama sürekli bu şekildeyse sorun olabilir kontrol edin. Kuyruk yamuk değil aslında ortadan kırılmış zamanla döküp yenisi çıkar problem edilecek bir durum değil. Ballı kraker vermeyin zararlı. Gervit multivitamin, entrobac probiyotik ve BT amin Forte takviye verin.

ladiaforfire

Yeni Üye
Kuşlar yetişkin. Alışık kuşlar değilse eğitmez zorlayabilir. Sürekli ilgilenmeniz gerekiyor. Uyku moduna geçince tek ayak üstünde dururlar ama sürekli bu şekildeyse sorun olabilir kontrol edin. Kuyruk yamuk değil aslında ortadan kırılmış zamanla döküp yenisi çıkar problem edilecek bir durum değil. Ballı kraker vermeyin zararlı. Gervit multivitamin, entrobac probiyotik ve BT amin Forte takviye verin.
teşekkürler bilgileriniz için bu dediğiniz vitaminleri nerden alabiliriz satan kişi bize bir c vitamini verdi onu suya 5 damla kullanın dedi kullanmaya devam edelimmi

Son düzenleme:

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
teşekkürler bilgileriniz için bu dediğiniz vitaminleri nerden alabiliriz satan kişi bize bir c vitamini verdi onu suya 5 damla kullanın dedi kullanmaya devam edelimmi
Mamaist.comdan alabilirsiniz. Sitemizin sponsoru, @Şehmus BAKIR bey gönderiyor ben de buradan alıyorum güvenilir 🙂 Eğer tüy için ise b vitamini kullanın. Gervit w içinde her vitamin var, multivitamin zaten 🙂

564yasin

Yeni Üye
Semiha Hanım, bende 2 adet sultan papağanı sahibiyim acaba 65-70 günlükler sizce hangisi erkek?

Ekli dosyalar

cerenmiki

Yeni Üye
Merhaba geçen günlerde iki tane kızlı erkekli sultan papağanı aldım ve ilk defa aldığım için endişeliyim aldığımız erkek papağan sadece tek ayak üzerinde duruyir parmaginda kan vardı tırnağı kırılmış galiba ama ara sıra ayağını basıyor sorun yok gibi ama yinede endişelendim ve arka kuyruğu yamuk bunun haricinde kız olan cok sakin ve erkek olana göre çok daha az yemek yiyor bu papağanları kendime alıştırmak için ne yapabilirim ve erkek olanın bir sorunu varmı dır acaba
erkek olan bi evden kaçmış ve yakalanmış olabilir ilanlara baktınız mı

cerenmiki

Yeni Üye
Sahibini tanıyor musunuz?
video açılmadığı için kuşu göremiyorum fakat kaçan kuşları yaralı hallerinde yakalayıp satan çok gördüm ondan dolayı sormak istedim çok fazla kayıp papağan var, ilanlara da bakıyorum ben arada kuşum kaçtığı için, başkasının ilanındaki kuşu gördüm öyle sahiplendirme sitesinde allahtan gitti aldı ama çok sıkıntı o yüzden

Üst Alt