• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni sahiplendim kaç yaşında ve dişimi erkek mi anlaya biri varsa yardımcı olabilirmi

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhabalar hoşgeldiniz ne kadar güzel ve cüsseli bir papağan maşallah 🙏🏻 ne cinsini nede yaşını anlarım 🙂 burda devreye @Şehmus BAKIR hocam girerse iyi olur 🙂

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Sırtını dönmüş bu kesin dişi 😂 şaka bir yana öncelikle ailemize hoş geldiniz 😊 bu arkadaşın bir yüzünü görelim ona göre net soyliyelim tabi cinsiyeti öyle bakarak zor belirleriz onu size baştan söyleyeyim 👍

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Amozon daha renkli olmazmi abla
Senin dediğin ara papağanı olabilir mert 🤔 Amazon yeşil olur, bazılarının kanat veya tüy kısımlarında sarı veya kırmızı tüyler olabilir ama genel rengi yeşildir

Cihan

Yeni Üye
Yeni sahiplendim yaşı ve cinsini söyleye bilirmisiniZ
Sırtını dönmüş bu kesin dişi 😂 şaka bir yana öncelikle ailemize hoş geldiniz 😊 bu arkadaşın bir yüzünü görelim ona göre net soyliyelim tabi cinsiyeti öyle bakarak zor belirleriz onu size baştan söyleyeyim 👍
Hoş buldum abi ilgilendiğiniz için teşekkür ederim eve gitiğim zaman detaylı fotoğraf ata bilirim forum daki arkadaşlar amazon papağanı dediler fakat ben pakistan papağanı olarak almıştım 😂bilir kişi olarak cevap verirseniz sevinirim iyi günler

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Pakistan papağanı budur, göz ve gaga yapısı olarak çok farkı var, ayrıca tüylerinin rengi ve kuyruk yapısı da farklı

Ekli dosyalar

Cihan

Yeni Üye
Pakistan papağanı budur, göz ve gaga yapısı olarak çok farkı var, ayrıca tüylerinin rengi ve kuyruk yapısı da farklı
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim 🙏
Ekli dosyayı görüntüle 35116Ekli dosyayı görüntüle 35117
Abi dün fotoğraf istemiştiniz cinsi ve cinsiyetini söylermisiniz

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bu arada mümkünse yuvarlak kafes yerine kare veya dikdörtgen kafes kullanın, ve krakeri çıkarın kimyasal kullanılıyor ve bayat yemle yapılıyor çok zararlı 😔

Bahar Y.

Müdavim
Bu arada o tünek papağan için hiç uygun değil tutunurken zorlanıyor yavrucağız, biraz kalınca tünek almanız gerek, tam kavramalı

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuş Pakistan papağanı yaklaşık 2 yaşında ve net değil ama dişi 👍
Kafes eğitimi
Tünek eğitimi
Elden yem vermek
Dokunmak
Ele ve omuza almak
Bunu sıralı şekilde yapalım hayırlı olsun 😊

Bahar Y.

Müdavim
Kuş Pakistan papağanı yaklaşık 2 yaşında ve net değil ama dişi 👍
Kafes eğitimi
Tünek eğitimi
Elden yem vermek
Dokunmak
Ele ve omuza almak
Bunu sıralı şekilde yapalım hayırlı olsun 😊
Bende bakımsız kalmış bir Pakistan dişisi diye düşünüyorum 2.atılan fotoğraflara göre ama 1.de hiç Pakistan papağanı gibi değil abi, gagası siyah falan, bilemedim niye o kadar farklı çıkmış🤔

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Evet yeni fotoğraflarda Pakistan papağanı, dünküyle çok farklı 😅

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bende ilk fotoğrafta Emin olamadım ama gagası kırmızıya dönecek diye düşünüyorum yaş olarak yanılıyor olabilirim 9 aylık da olabilir diğer bir ihtimal daha var kırma olabilir