• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni sahiplendiğim Sultan papağanı

Dumann

Yeni Üye
Kuşu yeni sahiplendim çok anlamıyorum kafesin dibinde duruyor yemek yiyor su içiyor yatıyor sesinde çıkmıyor 3 4 aylık dediler petshopdan aldım erkek dendi

Son düzenleme:

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Kuşu yeni sahiplendim çok anlamıyorum kafesin dibinde duruyor yemek yiyor su içiyor yatıyor sesinde çıkmıyor 3 4 aylık dediler petshotdan aldım erkek dendi
Merhaba oncelikle kusunuz hayirli olsun. Uzun saglikli omru olur umarim. 🙏
Suan ortam degisiminden rahatsiz oldugu icinde yapiyor olabilir, herhangi bir hastaligi varsa o yuzden de yapiyor olabilir. Siz oncelikle guncel bir diski fotografi atin birde streamable com uzerinden kisa bir videosunu paylasin bizimle. Hocalarimizda gorduklerinde inceleyip yorum yaparlar 😊

Dumann

Yeni Üye
İnşallah amin deprem bölgesindeyiz eve gelince uğraş olsun bize iyi gelir diye aldık Teşekkürler ederim eve iş çıkışı gidip bakıp atarım gün içinde bir temizlik yaparım akşama doğru atarım daha net olur

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Hayırlı olsun. Yeni geldiği için dışkıda değişim ve diğer belirtilerin olması normal . önemli olan devam etmemeleri. Ve yemden kesilmediğinden emin olun. Bana da erkek gibi geldi :) Maşallah . bir buçuk , iki hafta kadar kafesten çıkarmayın ortama ve size alışsın. bir hafta sonra yavaş yavaş kafes içinde alıştırmalara başlayın :)

Runoh

Aktif Üye
1 hafta önce bende aynılarını yaşadım. 2. gün gaga taşına tünedi ve orada uyuyordu hep bugün 9. gün ilk kez normal tünekte uyudu zaman lazım biraz.

Dumann

Yeni Üye
Çok fazla yiyor maşallah ne zaman baksam yemekte çatlar diye çekiniyorum 😂 bugün bende birine danıştım bana açık olarak vitamin verdi ishal olmuş dedi bunu suyuna damlat düzelir dedi

Dumann

Yeni Üye
1 hafta önce bende aynılarını yaşadım. 2. gün gaga taşına tünedi ve orada uyuyordu hep bugün 9. gün ilk kez normal tünekte uyudu zaman lazım biraz.
Sürekli kafesin dibinde tüneke çıkıyor geri iniyor durmuyor bugün yaptı onuda

Buğra Varol

Aktif Üye
Kuşu yeni sahiplendim çok anlamıyorum kafesin dibinde duruyor yemek yiyor su içiyor yatıyor sesinde çıkmıyor 3 4 aylık dediler petshopdan aldım erkek dendi
Rahat ol dışkıları normal daha önce kendi kuşlarımda da aynısı olmuştu ilk günlerde utangaç oluyorlar sonradan açılıyorlar 😂

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Açık vitamin nasıl bir şey acaba?
Vitamini sulukta fazla tutmayın, 8-10 saat normal.
Hayırlı olsun kuşunuz. :)

Dumann

Yeni Üye
Açık vitamin nasıl bir şey acaba?
Vitamini sulukta fazla tutmayın, 8-10 saat normal.
Hayırlı olsun kuşunuz. :)
Açık dediğim bir şişeden vitamin çekip şırınga bana verdi dedi 2 3 damla suyuna damlat fazla verme o şekilde kullan dedi suyunu değiştir her gün dedi bu şekilde açık 😂😂

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Açık dediğim bir şişeden vitamin çekip şırınga bana verdi dedi 2 3 damla suyuna damlat fazla verme o şekilde kullan dedi suyunu değiştir her gün dedi bu şekilde açık 😂😂
Şırıngada 1 hafta ömrü var sonra bozulur

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Rengi kırmızı versemmi kuşa yoksa kalsınmı ne tavsiye edersiniz
1 hafta kullanın sonrasında multivitamin olarak gerwit, probiyotik olarak entrobac, b vitamini olarak bt amin forte tavsiye ederim.

Üst Alt