• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni sahiplendiğim muhabbet kuşum

kuşsever50

Yeni Üye
Arkadaşlar yeni muhabbet kuşu sahiplendim. Bana erkek ve 1,5 aylık olduğunu söylediler. Bu bilgiler doğru mu sizce? Erkek olduğundan eminim ama aydan emin olamadım. Bir de kuşun menşeisi (kökeni) neresi biliyor musunuz? Yapmam gereken bir şeyler varsa tavsiyeleriniz varsa dinlemeye hazırım. Teşekkürler.
Not yeni üye oldum

Ekli dosyalar

sirius

Paylaşımcı
Arkadaşlar yeni muhabbet kuşu sahiplendim. Bana erkek ve 1,5 aylık olduğunu söylediler. Bu bilgiler doğru mu sizce? Erkek olduğundan eminim ama aydan emin olamadım. Bir de kuşun menşeisi (kökeni) neresi biliyor musunuz? Yapmam gereken bir şeyler varsa tavsiyeleriniz varsa dinlemeye hazırım. Teşekkürler.
Not yeni üye oldum
Daha çok küçük evet 1 aylık gibi gözüküyor.Bunu gözünden ve kafasındaki halkalardan anlayabilirsiniz

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Not yeni üye oldum
Merhaba maşallah SüphanAllah 😊🥰🤲
Minik bir beyefendi, yeni yeme düşmüş en fazla 2 aylık🥰😊🤲tüyleri kadar ömrü uzun olsun 🥰😊🤲

kuşsever50

Yeni Üye
Merhaba maşallah SüphanAllah 😊🥰🤲
Minik bir beyefendi, yeni yeme düşmüş en fazla 2 aylık🥰😊🤲tüyleri kadar ömrü uzun olsun 🥰😊🤲
Allah razı olsun. Uzun ömürleri olur inşallah 🙏 1 hafta oldu alalı. Şimdiden ele, omuza alıştı. Tek sorun yanına gidip almam gerekiyor. Omza da alıştırmak için koyuyorum geziniyor omzumda. İnşallah doğrudan uçup gelmeyi de benimser.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Allah razı olsun. Uzun ömürleri olur inşallah 🙏 1 hafta oldu alalı. Şimdiden ele, omuza alıştı. Tek sorun yanına gidip almam gerekiyor. Omza da alıştırmak için koyuyorum geziniyor omzumda. İnşallah doğrudan uçup gelmeyi de benimser.
Biraz sabır bir işaret belirleyin ıslık, parmak şıklatma😊🤲alışır gelir😊

Üst Alt