• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cinsiyetini Sor! Yeni sahiplendiğim kuşlarım hk.

efeyilmazbursa

Yeni Üye
Merhabalar, foruma yeni katıldım herkesi saygıyla selamlıyorum.

Bu evlatları yeni sahiplendim, 2 ay önce 1 kere yavruları olmuş 2 tane. Cinsleri ve vasıfları hakkında yorumlarınızı almak isterim. Amacım onlara iyi bakıp yavrular almak.

Ekli dosyalar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kan hatlarını bilmediğimiz için vasıfları hakkında birşey diyemem. Jumbo yetişkin kuşlarınız. Son baharda üretmeniz Uygun olur. Ozamana kadarda güzel mamalarla besleyip sezona sağlıklı girmesini sağlayabilirsiniz.

efeyilmazbursa

Yeni Üye
Hangisinin anne babası? Kuşlarınız kardeş mi?
Hayır kardeş değil çapraz çiftleşme şeklinde düşünün annesi başka bir kuşla çiftleşmiş bu dişi onların yavrusu. Babası başka bir dişiyle çiftleşmiş bu erkek onların yavrusu. Ben kan hattını özetlemek için eksik anlattım kusura bakmayın.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Hayır kardeş değil çapraz çiftleşme şeklinde düşünün annesi başka bir kuşla çiftleşmiş bu dişi onların yavrusu. Babası başka bir dişiyle çiftleşmiş bu erkek onların yavrusu. Ben kan hattını özetlemek için eksik anlattım kusura bakmayın.
Merhaba kan bağı var malesef, anne ve babadan 2. derece kardeşler, dişi annenin kanını, erkek babanın kanını taşıyor, %40-50 net kardeşler, ileri nesilde engelli kuş olma ihtimalide var
Tercih sizin

Üst Alt