• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cinsiyetini Sor! Yeni muhabbet kuşumun cinsiyeti nedir?

Gzfstk

Yeni Üye
Benim dişi bir muhabbet kuşum var. Yalnız kalmasın diye yanına eş almak istiyordum. Bir tanıdığım kuşuna artık bakamayacağını bana verebileceğini söyledi. Erkek olduğunu da söyledi. Ama bana dişi gibi geldi, size sormak istedim.

Ekli dosyalar

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Benim dişi bir muhabbet kuşum var. Yalnız kalmasın diye yanına eş almak istiyordum. Bir tanıdığım kuşuna artık bakamayacağını bana verebileceğini söyledi. Erkek olduğunu da söyledi. Ama bana dişi gibi geldi, size sormak istedim.
Prenses 👸👑

Gzfstk

Yeni Üye
Teşekkürler, ikisine birlikte bakmam sorun olur mu? Biraz önce kafesin üstünden öpüştüler ama şimdi birbirleriyle ilgilenmiyorlar.

Teşekkürler, ikisine birlikte bakmam sorun olur mu? Biraz önce kafesin üstünden öpüştüler ama şimdi birbirleriyle ilgilenmiyorlar.
Rica ederim, 1 hafta ayrı kafeslerde bakın yeni gelen kuşta hastalık olabilir hastalık varsa diğer kuşunuza geçmesin diye, iki dişi kuşun kızgınlık döneminde kavga edebileceğini okumuştum, aynı kafese koyunca gözlemlerseniz kavga ederlerse ayırır ayrı kafeslerde bakarsınız🌸

Gzfstk

Yeni Üye
Bir hafta ayrı bir yerde durdu. Hastalık belirtisi görmedim çok şükür. Dediğiniz gibi yapacağım, teşekkürler 😊

MrB

Yeni Üye
Aynı ırklar sanırım bizdede var bundan birtane :) arkadaşımız tatile gidince bize bıraktı normalde kuşumuz yoktu kafes felan aldık bir çiftte biz sahiplenmeyi düşünüyoruz. Bu ufaklığada bir eş alalım dedik arkadaşımıza erkek deyip satmışlar resmini bir petshopa gösterdik dişi bu kuş dedi. Bende arafta kaldım sahibi erkek diyor pet shop dişi diyor bu kuşun cinsiyeti ne arkadaşlar :)

Ekli dosyalar

Aynı ırklar sanırım bizdede var bundan birtane :) arkadaşımız tatile gidince bize bıraktı normalde kuşumuz yoktu kafes felan aldık bir çiftte biz sahiplenmeyi düşünüyoruz. Bu ufaklığada bir eş alalım dedik arkadaşımıza erkek deyip satmışlar resmini bir petshopa gösterdik dişi bu kuş dedi. Bende arafta kaldım sahibi erkek diyor pet shop dişi diyor bu kuşun cinsiyeti ne arkadaşlar :)
Dişi, yinede cere görülür şekilde fotoğraf atarmısınız😊

Üst Alt