• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni muhabbet kuşum hasta mı?

ceylimon

Aktif Üye
Merhaba bugün anneanneme hediye olarak bir muhabbet kuşu aldım. Aşırı sakin uysal birşey ama getirdiğimde dışkısını gördüm ishal oldu 2 kere sonra normal bir dışkı yaptı ama yemyeşil acaba hasta falan mı yoksa yeni ortama geldiği için mi böyle? Birde ceresi ve ayaklarında sorun var mı sizce

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Merhaba yeni gelen kuşun 1 haftaya kadar dışkı ve yem yemesinde değişiklikler olabilir elinizde vitamin neler var ?

ceylimon

Aktif Üye
Merhaba yeni gelen kuşun 1 haftaya kadar dışkı ve yem yemesinde değişiklikler olabilir elinizde vitamin neler var ?
Bende vitaminler var ama anneannemde yok, yani şuan kuşta kullanıcağım halihazırda bir vitamin yok. Acilliği yoksa bir 10 gün sonra alacağım. Ne önerirsiniz?

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Size 3 ürün tavsiye edebilirim kendimde kullanıyorum Gervit Entrobac ve Bt amin forte Grit Kum ve kaliteli karışık yem

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Çok tatlı bir kuş maşallah ☺ bende ilaveten şunu ekleyim arada da mutlaka kekik çayı yapınız bağışıklığı fazlasıyla güçlendiriyor 🙂🖐🏻