merhaba biz 2-3 gün önce bi muhabbet kuşu sahiplendik çocuk olduğunu söylediler küçükte zaten ama o an heyecanla kaç aylık olduğunu falan sormayı unuttum. neyse asıl konu şu kuş zaten hiç kaçmıyo ele falan geliyor çok sakin ama genelde uyuyor kafes kapısı hep açık zaten ama kendi başına hiç çıkmıyor nereye koyarsan orda uyuyor. omzuma alıdığım da kolyemi kemiriyor boynumu öpüyor yani o hareket öpmek mi bilmiyorum ama işte gagasını açıyor diliyle dokunuyor . ele falan geliyor tamam ama kafesini görünce geri kafesine gitmek istiyor tepesine konuyor acıkınca iniyor yemek yemeye. arada oynuyor genelde salıncağında uyumayı seviyor ve kaşıyor kendini sürekli. dik tüy var simdide sırtında. sevidiriyor omzumda uyuyor flnda iste;
bu kadar durgun olması, sürekli uyuklaması, kafesi görünce oraya gitmesi fln yeni olduğu için mi bunlar ona bise olsun istemiyorum. bu gün 3. gün az az ötmeye basladı nadiren seslere karsılık veriyor.
bu kadar durgun olması, sürekli uyuklaması, kafesi görünce oraya gitmesi fln yeni olduğu için mi bunlar ona bise olsun istemiyorum. bu gün 3. gün az az ötmeye basladı nadiren seslere karsılık veriyor.