• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni Muhabbet Kuşlarım Çok Uyuyor

limonpaşabulut

Paylaşımcı
Merhaba yeni sahiplendiğim bu iki muhabbet kuşu sürekli uyuyor ve hiç enerjileri yok geleli 2-3 hafta oldu kendi kuşumda aşırı enerjik ötüyor onlarda ötme bile yok bugün hep takip ettim hep uyuyorlar yem yiyip uyuyorlar dışarı çıkardığımda bile hep kafesin üzerindeler hastalık belirtisi olabilirmi sahiplendiren kişi bu kuşlara çok iyi bakmamış uçmayı bile bilmiyorlardı bunları iyi hale nasıl getirebilirim nasıl enerjik yapabilirim hangi takviyeleri kullanmalıyım

rilish26

Müdavim
Takviye olarak bt amin forte gerwit ve entrobac öneriyoruz ancak bütün gün uyumaları iyi değil hasta olabilirler dışkı resmi ve video paylaşırsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.

Son düzenleme:

limonpaşabulut

Paylaşımcı
Takviye olarak bt amin forte gerwit ve entrobac öneriyoruz ancak bütün gün iyi olmaları iyi değil hasta olabilirler dışkı resmi ve video paylaşırsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.
Evet bu vitaminleri kullanıyorum hepsini haftada birgün olacak şekilde kullanıyorum kafeslerini daha 10dk önce temizledim 1 saat sonra dışkısını ve vidoesunuda paylaşacağım çoğunlukla gün boyu uyuyorlar özellikle erkek olan geldiği günden beri 2-3 haftadır bizdeler benim kendi kuşumda onlarla oyun oynamak istiyor onlar oyun bile oynamak istemiyor

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Bu kuşlar ilk geldikleri zamanda durgunlardı. Yani hasta oldukları belliydi zaten. Küçükçekmece de Vet-Max veteriner kliniği var, oraya götürün bir muayene ettirin bence.

limonpaşabulut

Paylaşımcı
Bu kuşlar ilk geldikleri zamanda durgunlardı. Yani hasta oldukları belliydi zaten. Küçükçekmece de Vet-Max veteriner kliniği var, oraya götürün bir muayene ettirin bence.
Evet ama öğrenciyim götürme imkanım yok bunun yerine başka neler yapabilirim

limonpaşabulut

Paylaşımcı
Bence sadece bakabileceğiniz kadar kuş sahiplenmeniz uygun olur. Maddi olarak kuşların masrafını karşılayabilecek birine sahiplendirseniz çok iyi olur.
Maalesef çoğu şeyini karşılıyorum zaten harçlıklarımla ama veterinerler kuşlarla ilgilenmiyor boşuna boşuna para alıyorlar daha önce felçli kuşum için kaç tane veterine gittim hiç bi şekilde ilgilenmediler boşu boşuna öyle vericek param yok bakıp gönderiyorlar söylediğiniz takviyeleri aldım onların herbirini haftada bir kere kullanıyorum bir kere kullanmak yerine iki kez kullansam herbirini olurmu bir günüde sadece suya ayırsam daha iyi olurmu çok su içmiyorlar gibi kendi kuşum su içiyor ama onların çok su içtiğini görmedim onların çok iyi olacağını umuyorum zamanla onlara daha iyi bi hayat sunmaya çalışıyorum eski yerlerini ve hallerini hatırladıkça üzülüyorum

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Maalesef çoğu şeyini karşılıyorum zaten harçlıklarımla ama veterinerler kuşlarla ilgilenmiyor boşuna boşuna para alıyorlar daha önce felçli kuşum için kaç tane veterine gittim hiç bi şekilde ilgilenmediler boşu boşuna öyle vericek param yok bakıp gönderiyorlar söylediğiniz takviyeleri aldım onların herbirini haftada bir kere kullanıyorum bir kere kullanmak yerine iki kez kullansam herbirini olurmu bir günüde sadece suya ayırsam daha iyi olurmu çok su içmiyorlar gibi kendi kuşum su içiyor ama onların çok su içtiğini görmedim onların çok iyi olacağını umuyorum zamanla onlara daha iyi bi hayat sunmaya çalışıyorum eski yerlerini ve hallerini hatırladıkça üzülüyorum
Bahsettiğim veteriner kliğini kuşlar ile ilgileniyor. Kendi kuşlarımı götürdüğüm için tavsiye ettim. O konuda sıkıntı yok ama diyorsanız ki boşa para veremem o zaman Semiha arkadaşıma katılıyorum,her türlü maddi yükümlüğünü karşılayabilecek birilerine sahiplendirin. Bende çalışmıyorum ama yeri geliyor bir milyar para harcıyorum,yeri geliyor 600 tl harcıyorum ayda.
Kuşların ne sıkıntısı olduğunu bilmiyoruz,bilip ona göre tedavi etmek gerekir. Takviyeleri olması gerekenden fazla kullanmanız kuşların karaciğerini yormaktan başka bir işe yaramaz maalesef.

Üst Alt