• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cinsiyetini Sor! Yeni kuşumuzun cinsiyeti

Faik Akay

Aktif Üye
Merhabalar daha önce 2 kuş sahiplenmiştim başta anlaştılar fakat daha sonraları biri erkek biri dişi olduğu halde dişi erkeğe zorbalık yapmaya başlamıştı O yüzden dahs tecrübeli birine sahiplendirmek durumunda kaldım. Biraz önce de bu tatlı yavrumu sahiplendim. Bir kez daha yardımınıza ihtiyacım var bu güzellik dişi mıdır erkek mi? Bana erkek gibi geldi, bu arada bütün hocalarıma ve forumculara şimdiden iyi bayramlar 🙏

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhabalar daha önce 2 kuş sahiplenmiştim başta anlaştılar fakat daha sonraları biri erkek biri dişi olduğu halde dişi erkeğe zorbalık yapmaya başlamıştı O yüzden dahs tecrübeli birine sahiplendirmek durumunda kaldım. Biraz önce de bu tatlı yavrumu sahiplendim. Bir kez daha yardımınıza ihtiyacım var bu güzellik dişi mıdır erkek mi? Bana erkek gibi geldi, bu arada bütün hocalarıma ve forumculara şimdiden iyi bayramlar 🙏

Merhaba hayırlı bayramlar dilerim 😊🥰🤲
Çok yakışıklı sarıyüz bir erkek🩵henüz çok minik 2/3 aylık sağlıklı uzun mutlu bir ömrü olsun inşallah 🥰🤲😊

Faik Akay

Aktif Üye
Teşekkürler hocalarım sakinlesin diye boş odaya koydum ilk önce odaya girince bu şekilde buldum; strese girdiğinden diye düşünüyorum ama stresden mi yapar yoksa başka birşeyi mi var

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba bir müddet bu şekilde tellere asılı uyur yada bekleyebilir stres ve kendini güvensiz hissettiği için. Zamanla alışır merak etmeyin. Çok güzel bir erkek 🌸

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Sizlere de iyi bayramlar🙏 arkadaşlarımızın dediği gibi erkek maşallah çokta güzel🤗

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Teşekkürler hocalarım sakinlesin diye boş odaya koydum ilk önce odaya girince bu şekilde buldum; strese girdiğinden diye düşünüyorum ama stresden mi yapar yoksa başka birşeyi mi var
Merhaba boş odada biraz stres yapabilir, sizinle aynı odada olabilir 🤗ışığı kapamadan önce üzerini örtün ses olsun korkmaz, uyur ve güvende hisseder

Faik Akay

Aktif Üye
Hocalarım tekrardan Merhabalar; sanırım Boncuk'umuzun bir rahatsızlığı var sizlere danışmak istedim çok hızlı nefes alıp vermesi var ve arada bir ciyık diye bir ses çıkarıyor çok arada olduğu için videoya alamadım ve bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama kursağı sanki biraz şiş gibi geldi bana fotolarını atıyorum şimdiden teşekkür ederim hepinize 🙏

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Hocalarım tekrardan Merhabalar; sanırım Boncuk'umuzun bir rahatsızlığı var sizlere danışmak istedim çok hızlı nefes alıp vermesi var ve arada bir ciyık diye bir ses çıkarıyor çok arada olduğu için videoya alamadım ve bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama kursağı sanki biraz şiş gibi geldi bana fotolarını atıyorum şimdiden teşekkür ederim hepinize 🙏

Merhaba dışkılar biraz yağlı
Boncuk da biraz kilo almış ve kursağı fazla dolmuş sanırım
Sebze ağırlıklı besleyin biraz
Entrobac probiyotik verin ve zeolit tozu kullanın mümkünse