• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni kusumuz

Luna

Yeni Üye
Söylediklerini ze göre bir kuş aldım çok hareketli ayrıca hasta da değil sağlıklı ve güzel yardım ettiğiniz için teşekkürler  :)

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Luna' Alıntı:
Söylediklerini ze göre bir kuş aldım çok hareketli ayrıca hasta da değil sağlıklı ve güzel yardım ettiğiniz için teşekkürler  :)
Hayirli olsun resimlerini bekleriz  ;)

Limon.ve.Maviş

Yeni Üye
Biz birgun kuş alacaktık biri bize uzattı ishal kuşu verdi babam hemen karşı çıktı ishal kuş hemen olur diye bizde farklı bir kuşu aldık malesef kuşun ya öleceği varmış kuş kaçtı küçük kuzenimin elindeyken şimdi onlara iki tane büyük disleyen kuş aldık disliyor diye ellemiyorlar yavrularının olmasını bekliyorlar

fotoda biraz halsiz gibi çıkmışlar ama şu an iylestiler mutlu mesutt yaşıyorlar yavru bekliyoruz hep birlikte

Muhammed

Yeni Üye
Limon.ve.Maviş' Alıntı:
Biz birgun kuş alacaktık biri bize uzattı ishal kuşu verdi babam hemen karşı çıktı ishal kuş hemen olur diye bizde farklı bir kuşu aldık malesef kuşun ya öleceği varmış kuş kaçtı küçük kuzenimin elindeyken şimdi onlara iki tane büyük disleyen kuş aldık disliyor diye ellemiyorlar yavrularının olmasını bekliyorlar 

fotoda biraz halsiz gibi çıkmışlar ama şu an iylestiler mutlu mesutt yaşıyorlar yavru bekliyoruz hep birlikte
inşallah yavruları olur diyelim o zaman

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
öncelikle kuşunuza üzüldüm geçmiş olsun yeni kuşunuzda hayırlı olsun güle güle besleyin. Limon ve maviş sizde kısa sürede yavru alırsınız inşaallah

Limon.ve.Maviş

Yeni Üye
Yusuf Kürşat Akkuş' Alıntı:
öncelikle kuşunuza üzüldüm geçmiş olsun yeni kuşunuzda hayırlı olsun güle güle besleyin. Limon ve maviş sizde kısa sürede yavru alırsınız inşaallah
bizim kuşlar değil onlar onlar kral ve pamuk kuzenimin kuşları onlar yavru bekliyor bizimkiler çoktan yumurtladi 2. Kuluçkaya bakıyor kuşlar 🙂

Kral.ve.Pamuk

Yeni Üye
Limon.ve.Maviş' Alıntı:

kanka bizim kuşlardan bahsetmissin 

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Konu içinde konu olunca anca bu kadar oluyor :) tüm kuşlarımız sağlıkla mutlu bir şekilde yaşasın inşaallah

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yusuf Kürşat Akkuş' Alıntı:
Konu içinde konu olunca anca bu kadar oluyor :) tüm kuşlarımız sağlıkla mutlu bir şekilde yaşasın inşaallah
Konuyu duzenledim tesekkurler kardesim farketmemistim ;)

Üst Alt