• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yaşını sor! Yeni Kuşumun Yaşı Cinsiyeti ve Cinsi

rilish26

Müdavim
İyi akşamlar 7.5 aylık kuşum Şirine'ye arkadaş olsun diye kuş aldım. Erkek diye aldım buradaki ustalara da sormak istedim yaşı cinsiyeti ve cinsi vs. nedir? Bir de biraz durgun geldi dışkısı ishal gibi ve çokta hareket etmiyor normal midir bu? Şirine'de hiç böyle olmadı kendisi baya hırçındı hatta yeni kuşum sevdirdi bile kendini ki Şirine şu an bile hala çok sevdirmiyor kendisini

Son düzenleme:

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
İyi akşamlar 7.5 aylık kuşum Şirine'ye arkadaş olsun diye kuş aldım. Erkek diye aldım buradaki ustalara da sormak istedim yaşı cinsiyeti ve cinsi vs. nedir? Bir de biraz durgun geldi dışkısı ishal gibi ve çokta hareket etmiyor normal midir bu? Şirine'de hiç böyle olmadı kendisi baya hırçındı hatta yeni kuşum sevdirdi bile kendini ki Şirine şu an bile hala çok sevdirmiyor kendisini
Merhaba. 😊 Cinsi nedir bilmiyorum ama coook tatli, minik, yakisikli bir damat adayiniz var ♥

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Erkek 2 aylık civarında bide sırt desenlerini görebilir miyim 👍

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yeterlidir kardeşim resesif mutasyonu 👍 masallah hayırlı olsun tuylerince ömrü olsun inşallah 😊

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Teşekkür ederim durgun olması normal mi peki alırken pek harketleydi ama yeni ortama geçince çok hareket etmiyor ve uykulu gibi
Cok normal yeni bir ortama giris yapti guven duygusu henuz tatmin edici degil ona biraz zaman tanimalisiniz 👍 zamanla sevgisiyle sizi yildiracagina eminim 🌸