• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni Kuşum Tüneğe Çıkmıyor

kaptanspkie

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
İshal
Merhaba arkadaşlar bu gün petshopdan 2-3 aylık (sanırım petshop böyle bilgilendirdi) bir muhabbet kuşu aldım, kendisi hareketli ve canlıydı. Şu an oldukça sakin duruyor bunda sorun yok ama ishal sanırım ve tüneğe vs çıkmıyor elimde sadece 1 adet vitamin var ne yapmam doğru olur.

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Öncelikle tabana ızgara temin etmelisiniz acilen, kuşun diskisiyla temas etmesi veya yemesi büyük sorunlar çıkarır. Diğer sıkıntılar için gerekenleri hocalarımız yazacaktır

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Stres yapmış olabilir. Gervit vitamin ve entrobac probiyotik temin etseniz daha iyi olur. Eve yeni gelen kuşta strese bağlı iştahsızlık durgunluk ve ishal durumu olabiliyor

kaptanspkie

Yeni Üye
Izgara tabanı takarken bahaneyle kuşum kaçtı biraz uçtuktan sonra kafesin içine döndü, şu an tünekte 1 hafta vs ellemeyi düşünmüyordum ama mecburen ellemiş oldum ısırmadı vs. Tüneğe çıkmış oldu ama ishal strestendir umarım endişelendim biraz probiyotik şart mı şartsa hemen temin edeyim.

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Izgara tabanı takarken bahaneyle kuşum kaçtı biraz uçtuktan sonra kafesin içine döndü, şu an tünekte 1 hafta vs ellemeyi düşünmüyordum ama mecburen ellemiş oldum ısırmadı vs. Tüneğe çıkmış oldu ama ishal strestendir umarım endişelendim biraz probiyotik şart mı şartsa hemen temin edeyim.
Probiyotik ve vitamin düzenli kullanılması gerekiyor bence temin edin

Üst Alt