• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni kuş yaş tahmini

Dilek7

Aktif Üye
Merhaba, malesef ölen kuşum yerine yeni kuş sahiplendim dişi. Yaşı hakkında tahminde bulunabilir misiniz. Yavru almadım çünkü erkek kuşum 1 yaşına yaklastı, yavrubile uyum sağlayamaz diye düşündüm. Bu kuşun yaşını da bilmiyorum. Bir de satan kişi kirmizı göz dedi dogru mu?

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba, malesef ölen kuşum yerine yeni kuş sahiplendim dişi. Yaşı hakkında tahminde bulunabilir misiniz. Yavru almadım çünkü erkek kuşum 1 yaşına yaklastı, yavrubile uyum sağlayamaz diye düşündüm. Bu kuşun yaşını da bilmiyorum. Bir de satan kişi kirmizı göz dedi dogru mu?
Merhaba, hayırlı uğurlu olsun inşallah 😊🤲
1 yaş üzeri 2 de olabilir, Albino gibi gelmesi göz kırmızı değil galiba net anlaşılmıyor, kırmızı göz çok belli olur, fotoğraf da belirsiz, kızgınlık da bir dişi

Dilek7

Aktif Üye
Ben de emin olamadım daha önce kirmizı göz hiç gormedigim için. Sanki kirmızı gibi baktığımda. Neyse iyi anlaşırlar umarım önemli olan o tesekkur ederim 😊

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Ben de emin olamadım daha önce kirmizı göz hiç gormedigim için. Sanki kirmızı gibi baktığımda. Neyse iyi anlaşırlar umarım önemli olan o tesekkur ederim 😊
Uzaktan bakınca kırmızı yakından değil gibi, en net siz görürsünüz, Google den bakın karşılaştırın👍

Dilek7

Aktif Üye
Sanırım kırmızi yansıma goruyorum gözelerde çünku diğer kuşlarimizda hiç gormedim bu farklı. Bir de yeni bir şey farkettim, kuş kafesin üstünde dururken, ben yukarıdan bakınca yeşil ya da mavi gibi bir yansıma gorüyorum tüylerinde. Kanat kısımlarında değil de onun altındakilerde. Aslında bembeyaz kuş ama bazen yeşilimsi yansıma görüyorum çok ilginç. Böyle bir şey olabilir mi?

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Sanırım kırmızi yansıma goruyorum gözelerde çünku diğer kuşlarimizda hiç gormedim bu farklı. Bir de yeni bir şey farkettim, kuş kafesin üstünde dururken, ben yukarıdan bakınca yeşil ya da mavi gibi bir yansıma gorüyorum tüylerinde. Kanat kısımlarında değil de onun altındakilerde. Aslında bembeyaz kuş ama bazen yeşilimsi yansıma görüyorum çok ilginç. Böyle bir şey olabilir mi?
Diğer yerlerden nesnelerden yansıyabilir, Albinolar da yansır beyaz renk çeker ve ışığı dağırır😊

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Maşallah dünya tatlısı kar topu 🥰 Rabbim sağlıklı, uzun ömürler versin inşallah miniğinize 🌸

Üst Alt