• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Yeni Kuş alacağım fikrinizi belirtir misiniz?

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    12

Ahmet Baran Genç

Yeni Üye
Merhabalar Arkadaşlar aranıza yeni katıldım, bir kaç gün içerisinde kuş alacağım ancak ne alacağımı henüz kararlaştırmadım. Öncelikle fazla uçmayan , oynamayı seven, sadık konuşma yeteneği olan veya olmayan farketmez bir kuş alacağım. Ancak bu konular hakkında fazla bilgim yok. Fazla pahalı olmasın max 200 -300 TL. Yardım ederseniz çok sevinirim.

Şimâl

Tutkulu
Emektar Üye
Dediklerinize uygun bir sürü kuş türü var. Ben dediklerinize uygun en iyi Muhabbet kuşu veya forpus derim.

Şimâl

Tutkulu
Emektar Üye
Bir arkadaşımın muhabbet kuşu vardı yerinde hiç duramıyordu resmen fazla kaçmasını istemiyorum. Başka öneriniz var mı benim yazdıklarımın dışında?
Forpuslar çok oyuncudurlar. Fazla ötüyor mu bilmiyorum. Ama doğru eğitimle çok tatlı ve eğlenceli oluyorlar diye biliyorum.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ailemize hoşgeldiniz
Bende forpus papağani diyorum ☺

Ahmet Baran Genç

Yeni Üye
Hangi ildesiniz bu arada kuş alırken isterseniz alacağınız kuşun resmini videosunu atın yavru olup olmadığını sağlıklı olup olmadığına yardımcı olalım. İstanbul'da iseniz üretim yapan üstatlarda var direkt onlardan alabilirsiniz güvenilir bir kuş.
İstanbul/Başakşehirde' yim. Yakınımda satış yapan yerlerde bulamadım zaten genellikle muhabbet kuşu var.Bana yakın bir yerde ise söyleyebilirsiniz yerini, teşekkür ederim.

Süleymano

Aktif Üye
Emektar Üye
Oncelikle merhaba ilk once alacaginiz kus hakkinda bilgi sahibi olmanizi tavsiye ederim. Bana sorarsaniz en uygunu muhabbet kusudur. Ucuz fazla ses cikarmaz merakli ve sevimlidirler. Bakimida digerlerine gore daha sadedir.

AhmetDRN41

Aktif Üye
Hangi ildesiniz bu arada kuş alırken isterseniz alacağınız kuşun resmini videosunu atın yavru olup olmadığını sağlıklı olup olmadığına yardımcı olalım. İstanbul'da iseniz üretim yapan üstatlarda var direkt onlardan alabilirsiniz güvenilir bir kuş.
Pendik bölgesindeyim kuş alıcam bu hafta içinde buradan biri olursa alışveriş için çok daha iyi ve güvenilir olur diye düşünüyorum

Ufuk Yalçın

Müdavim
Emektar Üye
İstanbul/Başakşehirde' yim. Yakınımda satış yapan yerlerde bulamadım zaten genellikle muhabbet kuşu var.Bana yakın bir yerde ise söyleyebilirsiniz yerini, teşekkür ederim.
Şehmus bakır abide mevcut bütün ırk ve kuşlar. Hayırlı uğurlu olsun inşAllah her iki taraf içinde.

Eylül

Yasaklı
Ben olsam sultan papağanı alırdım fakat dediğiniz gibi çok pahalılar 😊 Hoş geldiniz bu arada 🎉