• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni kanarya

erenztrk

Müdavim
Maşallah ne kadar güzel bir kuş ya 😍 bayıldım kanaryalar strese girdiğinde kabarır yeni ortam haliyle ondan olabilir diye düşünüyorum benim düşüncem!

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Ablamlarin siteye kanarya konmus onlar da öncelikle sahibini aradilar bulamayınca sahiplendiler,kuşu dün akşam kuşun baya kabardigini gördüm,gayet hareketli yem vs yemesinde sıkıntı yok dışkısı da normalEkli dosyayı görüntüle 45282
Merhaba aynisi bizde var. Kanaryalarin genel ozelligi sanirim bu aksam uyku saatleri gelince kabartiyorlar kendilerini. Bizimkide boyle kocaman bi limona donduruyo kendini 🤭 diski takibi yapalim yemesi icmesi iyi diyorsunuz diskisinda da sorun yoksa korkmayin 😊

Limonbey33

Tutkulu
Merhaba aynisi bizde var. Kanaryalarin genel ozelligi sanirim bu aksam uyku saatleri gelince kabartiyorlar kendilerini. Bizimkide boyle kocaman bi limona donduruyo kendini 🤭 diski takibi yapalim yemesi icmesi iyi diyorsunuz diskisinda da sorun yoksa korkmayin 😊
Benim de kanaryalarla ilgili hiç bir bilgim olmayınca korktum bir🤭gerçekten baya kabariyorlar demek ki,çok minnoslar ama ya,kanarya alma fikri çıksın aklımdan,amin😁🙏

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Benim de kanaryalarla ilgili hiç bir bilgim olmayınca korktum bir🤭gerçekten baya kabariyorlar demek ki,çok minnoslar ama ya,kanarya alma fikri çıksın aklımdan,amin😁🙏
Evet bende oncesinde ayni endiseye dusmustum. Fakat bu surekli geceleri olan bir durum olunca onlarin rutini diye dusundum. Cunku hicbir problemleri yok 😊dedigim gibi diski takibi yapin anormallik gorurseniz atin bize.

Üst Alt