• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni kafese alıştırma

Nazmiye07

Aktif Üye
İyi geceler. 2 buçuk yaşında erkek muhabbet kuşum var. Oyuncaklarla ve parkur tarzında oyunlar oynamayı çok sevdiği için büyük bir kafes aldım . Ama 1 gün içinde durmasina rağmen bir türlü alişmadi. Yemek de yemedi kafes yüzünden. Nasıl alıştırmaliyım ya da daha küçük bir kafes mi almalıyım yardımcı olabilir misiniz.

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
İyi geceler. Bence çok güzel bir kafes almışsınız ancak küçük de alsanız bence yabancılayacaktır. O yemini yer merak etmeyin içinde biraz vakit geçirsin alışır. Sevdiği oyuncaklarsa kafesin içerisindeki alışır 🙂

Nazmiye07

Aktif Üye
İyi geceler. Bence çok güzel bir kafes almışsınız ancak küçük de alsanız bence yabancılayacaktır. O yemini yer merak etmeyin içinde biraz vakit geçirsin alışır. Sevdiği oyuncaklarsa kafesin içerisindeki alışır 🙂
İçindeki tunekler aynı sadece bir de salıncağı ve suluğu da dahil olmak üzere hepsini ayni yerleştirecegim. Oyuncakları yeni aldım belki de ondan yabancı geldi . Yemek yeyip su icmeyince tedirgin oldum sadece teşekkür ederim 😊

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
İçindeki tunekler aynı sadece bir de salıncağı ve suluğu da dahil olmak üzere hepsini ayni yerleştirecegim. Oyuncakları yeni aldım belki de ondan yabancı geldi . Yemek yeyip su icmeyince tedirgin oldum sadece teşekkür ederim 😊
Oyuncaklar yeniyse ondan da olabilir ve evet eski yerlerine takarsanız daha iyi olur, rica ederim 🙂

Nazmiye07

Aktif Üye
Bugün gün boyu kafese alıştırmaya çalıştım ama yemlikten hiç yemedi sadece daldari ve marul yedi. Üstelik hiç su içtiğini de görmedim kafes içinde nasıl sağlayabilirim su içmesini🙏

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bugün gün boyu kafese alıştırmaya çalıştım ama yemlikten hiç yemedi sadece daldari ve marul yedi. Üstelik hiç su içtiğini de görmedim kafes içinde nasıl sağlayabilirim su içmesini🙏
Kuşunuzun dışkı resimlerini atar mısınız ? Ayrıca su içmiştir o yoksa dayanamaz

Nazmiye07

Aktif Üye
Dediğim gibi içerken görmedim ama armut marul üzüm felan yedi biraz biraz onların içindeki su yeterli olmaz mı. Bir de ne yapmam gerekiyor sizce bu şekilde kafese alışsın derken susuz kalıyor.

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Dediğim gibi içerken görmedim ama armut marul üzüm felan yedi biraz biraz onların içindeki su yeterli olmaz mı. Bir de ne yapmam gerekiyor sizce bu şekilde kafese alışsın derken susuz kalıyor.
Dışkılar iyi👍alışır endişe etmeyin, suyu sebze meyve vermiştir, tüneğe yakın yere takın içer😊🤲

Üst Alt