Merhaba arkadaşlar, bu konuda ki duygularımı biraz daha samimi paylaşmak istiyorum sorunumu anlayabilmeniz için ve uzun bir yazı haline de gelebilir bunun için şimdiden kusuruma bakmayın ama elimde bir tane çifthane krom kafes -olduğunu söyledikleri- var. Muhabbet kuşum Map'in kafesini genişletmek istiyordum içinde rahatça hareket edebilsin diye. Ama bu kafesi eve gelene kadar inceleme fırsatım olmamıştı. Öncelikle ilk kez böyle bir kafes elimde bulunduruyorum. Şimdi baktığımda kafesin tellerinin bazı kısımları çok keskin gibi geldi bana. Bilmiyorum krom kafesler bu şekilde keskin mi oluyor ama. Tellerinin bazı kısımları, bir de kapı ve yemlik takılan kapıların yaylarının uçları sivri/keskin gibiydi. Ben biraz evhamlıyımdır böyle konularda takıntı oluyor bana "aman bir şey olur, tırmanırken ayağını acıtır yara yapar, kafasını sürter yara yapar" vs vs düşünceler sarıyor beni. Kağıt bant yapıştırdım beni rahatsız eden yerlere ama bu kalıcı bir çözüm değil biliyorum. Bu konuda ben mi gereksiz takıntı yapıyorum yoksa normal midir bu kafeslerin bu şekilde oluşu?? Bu kafesi geri iade edemem de. Bu yüzden kalıcı bir çözüm olmasa bile başka yöntemleriniz var mıdır bu keskin yerleri saklayabilmem için? Teşekkür ederim buraya kadar okuduğunuz için
Fotoğraflarda kağıt bant ile yumuşattığım yerleri görebilirsiniz.
Ayrıca eklemek istediğim bir şey daha var. Sizce kafesin tel aralıkları çok mu geniş yoksa olması gerektiği gibi mi? Buna da biraz takıldım. Map'in hiç kafasını geçirmeye çalıştığını görmedim kafesin tellerinden. Ama insan bir düşünüyor "yapar mı acaba?" diye
Fotoğraflarda kağıt bant ile yumuşattığım yerleri görebilirsiniz.
Ayrıca eklemek istediğim bir şey daha var. Sizce kafesin tel aralıkları çok mu geniş yoksa olması gerektiği gibi mi? Buna da biraz takıldım. Map'in hiç kafasını geçirmeye çalıştığını görmedim kafesin tellerinden. Ama insan bir düşünüyor "yapar mı acaba?" diye
Ekli dosyalar
-
266.6 KB Görüntüleme: 31
-
313 KB Görüntüleme: 31
Son düzenleme: