• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni kafes düzeni sizce nasıl ?

erenunl

Müdavim
Merhabalar yavru kuşlarım için 2 adet kafes sipariş ettim üst üste koyunca altta ki büyük kuşların kafesi biraz karanlık kaldı sizce nasıl sizin de fikrinizi almak istedim kuşlar rahat edebilir mi ?
Ekli dosyayı görüntüle 11027

erenunl

Müdavim
Soldaki aynen kalsın.Diğer ikiliyi onun üst tarafına asın.Çift tünek koyun.
Ronay Hocam , pencerenin kenarında kalıyor dediğiniz kısım pencereden doğruca hava giriyor camı üstten açıyorum böyle havalandiriyorum üste doğru dizdim fakat hasta olabileceklerini düşündüm

erenunl

Müdavim
Direk rüzgar değerse sorun büyük.Bunu gelmeyecek şekilde ayarlamanız gerek.
Rüzgar pencerenin üst kısmından geliyor yanlarına süngerle bir şerit gericem bu sayede sünger rüzgarı geçirmez sanırım ssdcee üstten gelse sıkıntı yaratır mı ?

erenunl

Müdavim
Direk rüzgar değerse sorun büyük.Bunu gelmeyecek şekilde ayarlamanız gerek.
Hocam size bir şey sormak istiyorum aklıma çok takıldı , ben şimdi mikostatini suluklara 4 damla şeklinde verdim kuşlara 1 gün sonra alacağım yavrulara ek olarak mikostatin vermem gerekir mi anne besliyor ama 1 damla da olsa yavruya vermem gerekir mi ?

erenunl

Müdavim
Mikostatin neden verdiniz ? Yavrulu kuşlar hasta olmadığı sürece ilaç tavsiye etmiyorum.
Anne kuşta dahil göğüs kemikleri ele geliyordu ve sivrilik vardı , kursak öğütme hareketi yapıyordu anne kuş ve yavrular kabarık durup kursakları şişik duruyordu bende çareyi bunda buldum yemli dışkıda var

erenunl

Müdavim
Mikostatin neden verdiniz ? Yavrulu kuşlar hasta olmadığı sürece ilaç tavsiye etmiyorum.
Burada detaylıca videoları fotoğrafları ve dışkı resimleri var