• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni kafes değişimi

ebrares

Müdavim
Merhabalar muhabbet kuşuma bugün yeni kafes aldım. Eski kafesinden oldukça büyük. Kuşum çok zor bi kuş bize bile hala alışmadı. Çok da korkak bi kuş kafesi görünce de uçtu hemen. Alıştırmak için ne yapabilirim ne zaman malzelemeleri diğer kafese koymalıyım. Önerilerini ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bahar Y.

Müdavim
Merhabalar muhabbet kuşuma bugün yeni kafes aldım. Eski kafesinden oldukça büyük. Kuşum çok zor bi kuş bize bile hala alışmadı. Çok da korkak bi kuş kafesi görünce de uçtu hemen. Alıştırmak için ne yapabilirim ne zaman malzelemeleri diğer kafese koymalıyım. Önerilerini ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Yeni kafesine geçirin alışacaktır illa ki, veya dışarıya çıkardığınızda yeni kafeside odada bulundurun üstüne falan konarsa belki alışır çabucak

Semihzz123

Tutkulu
Malzemeler derken gerekli ihtiyaçlarını tabiki koyun yeni kafesine kuşuda koyabilirsiniz zamanla alışır diye düşünüyorum.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kullanmaya başlayın hemen alışır

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Alışmamasi için bir sebep yok 1+1 den 3+1 e geçiş 😊 kafes büyüdüyse oyuncaklar koyun strese iyi gelir bide daldari👍

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
kafesin ve malzemelerden kastınız neyse fotolarını paylaşır mısınız?
Kafeste su ve yemin dışında kuş kumu, kalamar kemiği mutlaka olmalı. Tünekler tahta olmalı ve mümkünse çok oyuncak olmamalı.

ebrares

Müdavim
kafesin ve malzemelerden kastınız neyse fotolarını paylaşır mısınız?
Kafeste su ve yemin dışında kuş kumu, kalamar kemiği mutlaka olmalı. Tünekler tahta olmalı ve mümkünse çok oyuncak olmamalı.
Yemlik suluk ve tünekleri kastetmiştim. Tünekler tahta oyuncak olarak bi tek salıncak ve boncuklu tünek var tek eksik kalamar kemiği onu da alıcam hemen.

Bahar Y.

Müdavim
Siz tamamen eski kafesi yeni kafese geçirin, eşyaları uygun şekilde yerleştirin, kuşun her şeye her yere yetişebileceği şekilde, alışacaktır kısa sürede

ebrares

Müdavim
Teşekkürler herkese cevaplarınız için. kafesi değiştirdim bu sabah tahmin ettiğim gibi korktu içine girmedi ben tutup koydum ordan oraya savurdu kendini şu an kafesin dışındaki tünekte oturuyo uzun da sürse alışmak zorunda.
Salıncağı değiştirip bir tünek daha eklicem.
Ekli dosyayı görüntüle 9461

Bahar Y.

Müdavim
Teşekkürler herkese cevaplarınız için. kafesi değiştirdim bu sabah tahmin ettiğim gibi korktu içine girmedi ben tutup koydum ordan oraya savurdu kendini şu an kafesin dışındaki tünekte oturuyo uzun da sürse alışmak zorunda.
Salıncağı değiştirip bir tünek daha eklicem.
Ekli dosyayı görüntüle 9461
Yanında durabiliyor, çok uzun süreceğini sanmıyorum, alışacaktır hemen, güle güle otursun 3+1 evinde :)

Üst Alt