• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni gelen sultan papağanı

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Arkadaşlar merhaba az önce eşim getirdi🙂 kendisi benim ölen kuşum cikonun babası olur ismi de Şero ❣ artık o da bizimle yaşayacak kendisi 2.5 yaşında aslan gibi bir erkek 😍 konuşabiliyor ele alışık şarkı söyleyebiliyor. Kafesi şuanda küçük ama birazdan işlerimi halledince büyük bir kafese alacağım

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Arkadaşlar merhaba az önce eşim getirdi🙂 kendisi benim ölen kuşum cikonun babası olur ismi de Şero ❣ artık o da bizimle yaşayacak kendisi 2.5 yaşında aslan gibi bir erkek 😍 konuşabiliyor ele alışık şarkı söyleyebiliyor. Kafesi şuanda küçük ama birazdan işlerimi halledince büyük bir kafese alacağım
Ya seni severim bennnn canım gülüyor resmen, size geldiği için mutlu gibi maşallah ❣bu arada bir şarkı söylemek isterse Şeri beyefendi, biz de dinlemek isteriz 🙏

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Umarım hemen alışır bize ve bende o güzel sesini videoya alır buraya atarım 🙂

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Benim çocukların odasında bazali yatak var bütün ayıbımi örtüyor 🤣 şuan 3 çift yapicam o şekilde karar verdim
Yavru alma ihtimalim artacak inşallah 😂ya Feyza dua edin bana kız hahaha içimde kalmasın su yavru meselesi 🤣
İnşallah canım senin torunları görmeyi ben de çok istiyorum ❣

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Kafasını sevdirken 😄😄🤣🤣

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bunu bana versene seveyim bol bol dermişim 😂

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Ki beni tanımadığı halde böyle 🤣 maşallah yakışıklı şeroya 🥰 kafasını döndürüyor sırf kendisini seviyim diye 🥰

Üst Alt