• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni gelen muhabbet kuşu ısırıyor

Efe K

Paylaşımcı
2 yaşında erkek muhabet kuşum var çifleşsin diye dişi aldım 1 buçuk yaşında korkuyo insanlardan eline alınca elini ısırıyor 7 8 gündür dışarı salmıyom 7 8 gün oldu geleli dışarı alışsın diye çıkarmadım çıkarmak istiyom ısırıyo ve kaçıyo nasıl dışarı çıkarırım dışarı çıkınca nasıl yakalarım erkek tutuluyoda dişiyi nasıl tutarım bilmiyorum bide bu kuş bizden korkmamaya alışmazmı

Moderatör tarafında düzenlendi:

Efe K

Paylaşımcı
Niye girmiyor
Ki kafesi sevmiyor sevmemiş demek ki
ya televizyonun kenarlarına ışık vuruyo ışıkta yansıtınca kendisini görüyo yada camdan kendisine bakıp duruyo kendisine aşık bizim kuş eskiden aynalı oyuncakta kendisini görüyordu yem kusuyordu o oyuncağı aldım

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Isırdığında tepki vermeyin ses çıkarmayın kafes içinde sevmeye devam edin bi süre sonra huyunu bırakır. Tepki verirseniz oyun olduğunu düşünür

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Erişkin kuş almışsın yavru istiyorsan ısırması güzel bir şey. Sana değil kendi cinsine adapte olur

EnesGenç

Eski Forumcu
Farklı bir odada eğitim verin . İki kuşu birde kafesi götürün kuşları salin onlar dışarıda bir müddet durur sonra illaki acıkınca girecektir

Efe K

Paylaşımcı
Farklı bir odada eğitim verin . İki kuşu birde kafesi götürün kuşları salin onlar dışarıda bir müddet durur sonra illaki acıkınca girecektir
kuş ama 1 buçuk yaşında ısırıyo bence alışmaz

Üst Alt