• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni gelen kuşum hasta mı

sudeblcc

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Hızlı nefes alip verme
Hastalık Belirti Tarihi
21 Eki 2025
Merhaba, ilk öncelikle bu siteyi daha öncede kullanıyordum ama kuşum öldükten sonra bırakmıştım, yıllar sonra tekrar kuş sahiplenmeye karar verdim. Bugün tam olarak 5. günümüz ötmeler başladı biraz daha hareketlilik var ama sorun şu bazen gagasını hızlı açip kapiyor. Stresten diye düşündüm ama arada kuyruğuda yukarı aşağı sallaniyor bu hareketi yaparken. Parmağıma gelmeyede alıştı ona rağmen bu hareketlere devam ediyor. Dışkı fotoğrafını paylaşacağım normal gibi ama bilemedimm

Ekli dosyalar

sudeblcc

Yeni Üye
Öncelikle hayırlı olsun. Tünekte kuyruk yandan gözükecek şekilde bir videosunu eklermisiniz?
Çok teşekkür ederim. Tünekteki halini yüklemeye çalışıyorum ama geçersiz dosya boyutu diyor başka bir video attim.

TarçınTaş

Paylaşımcı
Yardımsever üye
Merhaba, ilk öncelikle bu siteyi daha öncede kullanıyordum ama kuşum öldükten sonra bırakmıştım, yıllar sonra tekrar kuş sahiplenmeye karar verdim. Bugün tam olarak 5. günümüz ötmeler başladı biraz daha hareketlilik var ama sorun şu bazen gagasını hızlı açip kapiyor. Stresten diye düşündüm ama arada kuyruğuda yukarı aşağı sallaniyor bu hareketi yaparken. Parmağıma gelmeyede alıştı ona rağmen bu hareketlere devam ediyor. Dışkı fotoğrafını paylaşacağım normal gibi ama bilemedimm
Dışkılar için Probiyotik kullanmanızı önereceğim. Entrobac kullanabilirsiniz hızlı toparlar. 3 gün boyunca, her gün tazeleyerek klorsuz suya katarak verin. 3 gün sonra dışkıları tekrar görelim..☺🌸

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba, yarım çay kaşığı kekik çayını demleyin, ılıyınca verin içsin, ertesi gün 3 gün üst üste Tarık abinin dediği gibi tazeleyerek probiyotik verin 🌸

Üst Alt