• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni dostum pineapple konur

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Yeni kuşumu bugün sahiplendim fakat daha önce konur papağanı bakmadım inşallah kısa sürede kendime alıştırabilirim tavsiyeleriniz nelerdir şuan el besleme ile besliyorum
Sağlıklı, uzun ömrü olsun inşallah rutin takviyelerini ihmal etmeyin, sıcak tutun 🙏🌸

Demir E.

Müdavim
Rutin takviyeden kastınız nedir acaba el besleme mama harici ekstra ne vermem gerekiyor

Rutin takviyeden kasıt bu, diğer sorunuza bilenler cevao verse daha iyi olur

secerahmet87

Yeni Üye
Benim gördüğüm kadar ile elle besleme maması ile bir süre daha devam edecek.
Eğer A21 kullanıyorsa onun içinde gerekli besin ve vitaminler vardır diye düşünüyorum.

Elinizde eğer A21 yoksa en az 500GR'lığını mümkünse eğer 800GR'lığını edinin mutlaka çok yiyor haylazlar :)

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Hayırlı olsun inşallah☺ Besleme yapın ama yem kırmayı da öğretin gagadişleri güçlensin👍Kolay kıracakları tohumlar verebilirsiniz zamanla hem yem kırmayı öğrenir hemde size zaten alışır ☺

secerahmet87

Yeni Üye
Hayırlı olsun inşallah☺ Besleme yapın ama yem kırmayı da öğretin gagadişleri güçlensin👍Kolay kıracakları tohumlar verebilirsiniz zamanla hem yem kırmayı öğrenir hemde size zaten alışır ☺
Eğer güzelce ilgilenirseniz bıkkınlık verecek şekilde size alışabilirler. Tabi işin şakası bu. Yavru halindeyken genel bir uyuma hali oluyor yani en azından benimki öyle. Kafesten çıkardığım zaman, göbeğimde, boynumda pc başında iken klavyemin yanında uyumuşluğu var. Çok cana yakın ve oyuncu bir kuştur. bir de o kadar akıllılar ki. Biraz zaman geçtikten sonra hayran kalacaksınız.

Ekli dosyalar

yeshilmen

Aktif Üye
Benim gördüğüm kadar ile elle besleme maması ile bir süre daha devam edecek.
Eğer A21 kullanıyorsa onun içinde gerekli besin ve vitaminler vardır diye düşünüyorum.

Elinizde eğer A21 yoksa en az 500GR'lığını mümkünse eğer 800GR'lığını edinin mutlaka çok yiyor haylazlar :)
anladım çok teşekkür ederim

yeshilmen

Aktif Üye
Eğer güzelce ilgilenirseniz bıkkınlık verecek şekilde size alışabilirler. Tabi işin şakası bu. Yavru halindeyken genel bir uyuma hali oluyor yani en azından benimki öyle. Kafesten çıkardığım zaman, göbeğimde, boynumda pc başında iken klavyemin yanında uyumuşluğu var. Çok cana yakın ve oyuncu bir kuştur. bir de o kadar akıllılar ki. Biraz zaman geçtikten sonra hayran kalacaksınız.
İnşallah benim kuşumda sizinki gibi uyumlu olur teşekkür ederim

yeshilmen

Aktif Üye
Kuşa şırınga ile şu vs vermeli miyim mama sıvı ihtiyacını gideriyor mu kabın içine su koymustum hiç dokunmamış sanki

Üst Alt