• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! YENİ DOSTUM HAKKINDA SİZLERİN DEĞERLİ GÖRÜŞLERİNİZ

Giray44

Yeni Üye
Yeni dostum hakkında değeli görüşleriniz !!
Tekrardan merhabalar yaklaşık 2.5 aylık olduğu söylenilen sultan papağanı arkadaşımın tanıdığı vasıtasıyla sahiplendim forumda sultanlara ait bilgilere göz attım, ancak cinsiyeti ve cinsi hakkında bilgi verebilirmisiniz erkek olduğu şeklinde bilgi aldım ama emin değildi aldığım kişi görselleri yüklüyorum. Gervit multivitamin bölünmüş şişe, entrobac probiyotik, röhnfried Bt- amin forte,ve röhnfried sedochol bölünmüş olarak temin etmiştim daha onceki muhabbet kuşlarim için temin etmiştim bu vitaminleri gorseldeki standart suluklara kaçar damla ve aralıklı olarak hangi günler vermem gerekiyor. Kızıl daldarı ne sıklıkla verilir cok seviyor. Kafes düzeni iyimi grit kum ve normal kum var hangisi kalsın şimdiden teşekkür ederim.Ekli dosyayı görüntüle 41956Ekli dosyayı görüntüle 41947Ekli dosyayı görüntüle 41948Ekli dosyayı görüntüle 41949Ekli dosyayı görüntüle 41950Ekli dosyayı görüntüle 41951Ekli dosyayı görüntüle 41952Ekli dosyayı görüntüle 41953Ekli dosyayı görüntüle 41954Ekli dosyayı görüntüle 41955Ekli dosyayı görüntüle 41956Ekli dosyayı görüntüle 41947Ekli dosyayı görüntüle 41948Ekli dosyayı görüntüle 41949Ekli dosyayı görüntüle 41950Ekli dosyayı görüntüle 41951Ekli dosyayı görüntüle 41952Ekli dosyayı görüntüle 41953Ekli dosyayı görüntüle 41954Ekli dosyayı görüntüle 41955Ekli dosyayı görüntüle 41956
https://www.mamaist.com/urun/rohnfried-bt-amin-forte-30-ml

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba yeni dostunuz size hayırlı olsun inşallah 😊
Resimlerde anlamak mümkün olmuyor video görmek lazım ayrıca henüz 3 buçuk aylık civarında biraz daha zaman geçtiğinde erkekse melodik ötüşleri başlar fotoğraftan gördüğüm kadarıyla erkek görünüyor ama net cevap değil 😊 kuş sağlıklı görünüyor
Aldığınız ürünlerin tarifleri mamaistte ürünün altında açıklamalı olarak görebilirsiniz
Gerwit ve entrobac haftada bir kez verin
BT amin Forte Tuy döneminde haftada bir normal zamanda 15 günde bir kez veriniz sedachol da 15 günde bir verebilirsiniz BT amin verdiğiniz haftaya denk getirmezsiniz takviyeleri çok fazla vermeyin herşeyin fazlası da zararlıdır 😊 daha çok çeşitli tohumlarla besleyin ve mevsiminde sebze meyve verebilirsiniz ayrıca haftalık mama programı yapabilirsiniz

Giray44

Yeni Üye
Tamamdır cok teşekkür ederim verdiginiz bilgiler icin en kisa zamanda video yüklerim pelet yem ve karışık tohumlarla bir mix yaptim suan onu veriyorum o zaman . Daldari ne sıklıkla verilmeli acaba bunuda merak ediyorum. Cok sagolun iyi calismalar hocam✋🏻

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Tamamdır cok teşekkür ederim verdiginiz bilgiler icin en kisa zamanda video yüklerim pelet yem ve karışık tohumlarla bir mix yaptim suan onu veriyorum o zaman . Daldari ne sıklıkla verilmeli acaba bunuda merak ediyorum. Cok sagolun iyi calismalar hocam✋🏻
Pellet yem her ne kadar sağlıklı bulmasamda taze olduğuna inanıyorsanız verebilirsiniz daldariyi haftada iki tane verebilirsiniz

Giray44

Yeni Üye
Hocam birde haftalik örnek bir program paylasma imkaniniz varmidir acaba ona uysak cok iyi olur.🙏🏻

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ben vermemeniz için demedim benim aksime bir çok arkadaşımız tavsiye ediyor hatta veteriner hekimlerde verin diyorlar ama bana sağlıklı gelmiyor işlenmiş ve şeker, yağ var içinde ayrıca içeriğine hiç güvenmiyorum açıkçası 👍En sağlıklısı kendisinin açtığı kabuğunu gördüğüm tohumlardir

Giray44

Yeni Üye
Resimlerde anlamak mümkün olmuyor video görmek lazım ayrıca henüz 3 buçuk aylık civarında biraz daha zaman geçtiğinde erkekse melodik ötüşleri başlar fotoğraftan gördüğüm kadarıyla erkek görünüyor ama net cevap değil 😊 kuş sağlıklı görünüyor
Aldığınız ürünlerin tarifleri mamaistte ürünün altında açıklamalı olarak görebilirsiniz
BT amin Forte Tuy döneminde haftada bir normal zamanda 15 günde bir kez veriniz sedachol da 15 günde bir verebilirsiniz BT amin verdiğiniz haftaya denk getirmezsiniz takviyeleri çok fazla vermeyin herşeyin fazlası da zararlıdır 😊 daha çok çeşitli tohumlarla besleyin ve mevsiminde sebze meyve verebilirsiniz ayrıca haftalık mama programı yapabilirsiniz

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Maşallah 🧿😊 cevizi çok vermeyin haftada bir yediği parçanin yarısı kadar yeterlidir o

Giray44

Yeni Üye

Giray44

Yeni Üye
Maşallah 🧿😊 cevizi çok vermeyin haftada bir yediği parçanin yarısı kadar yeterlidir o
İlk kez verdim dediğiniz gibi hocam haftada bir veririm bundan sonra😊 sonuc olarak cinsiyet hakkinda net birsey demek için tabiki erken ama sizin degerlendirmeniz erkek olduğu şeklinde takip ediyorum hocam 🫡 tekrardan sagolun iyi calismlar iyi forumlar ✋🏻

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
İlk kez verdim dediğiniz gibi hocam haftada bir veririm bundan sonra😊 sonuc olarak cinsiyet hakkinda net birsey demek için tabiki erken ama sizin degerlendirmeniz erkek olduğu şeklinde takip ediyorum hocam 🫡 tekrardan sagolun iyi calismlar iyi forumlar ✋🏻
Yani hocam sadece tahmin benimkisi inşallah gönlünüzce olur bizimle kalın iyi forumlar dilerim 😊

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Hocam sizin bilgilerinize gore yavru bi sultanin haftalik mama programini yapabilir misiniz bize bi ornek olsun. Bende ilk kez sultan besliyorum bilgisizim degerli bilgilerinizi isterim. :)

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Hocam sizin bilgilerinize gore yavru bi sultanin haftalik mama programini yapabilir misiniz bize bi ornek olsun. Bende ilk kez sultan besliyorum bilgisizim degerli bilgilerinizi isterim. :)
Estağfurullah örnek olacak bir durum yok hersey imkanlarla oluyor 😊Mamaya her hafta farklı bir sebze koyabilirsiniz hazır mama olarak bir tercihiniz olsun mesela ben her hafta farklı bir mama veririm beautiful food kurtlu ve best mamayı karıştırıp içine kuşlarin durumuna göre sebze ve haşlanmış yumurta eklerim sebzeyi çok karıştırmam iki çeşit yeterlidir misal yavru besleyen çiftlere haşlanmış yumurta ve brokoli kızıştırdigim çiftlere havuç ve keçi boynuzu tozu kilolu kuşlara mamaya tohum eklerim bu deve dikeni tohumu ve siyah üzüm çekirdeği tozu gibi karaciğer destekli gıdalar veririm.bu mamalar haftada bir verdiğim tariflerdir eğer hergun vermem gerekiyorsa yavrulu takımlara o zaman nemli mama veriyorum önceden ouik ve molen verirdim ama içeriğini bozduklari için artık versele laga yeşil kapak veriyorum benim programım sabit değildir Yaz aylarında başka kış aylarında başka programlar yapıyorum müsait bir zamanda daha detaylı makale şeklinde yazacağım inşallah 😊 Ben hep bildiğimi paylaştım ve sizlerden de bişeyler öğrendim bilgi paylaştıkça güzelleşir 🥰

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Estağfurullah örnek olacak bir durum yok hersey imkanlarla oluyor 😊Mamaya her hafta farklı bir sebze koyabilirsiniz hazır mama olarak bir tercihiniz olsun mesela ben her hafta farklı bir mama veririm beautiful food kurtlu ve best mamayı karıştırıp içine kuşlarin durumuna göre sebze ve haşlanmış yumurta eklerim sebzeyi çok karıştırmam iki çeşit yeterlidir misal yavru besleyen çiftlere haşlanmış yumurta ve brokoli kızıştırdigim çiftlere havuç ve keçi boynuzu tozu kilolu kuşlara mamaya tohum eklerim bu deve dikeni tohumu ve siyah üzüm çekirdeği tozu gibi karaciğer destekli gıdalar veririm.bu mamalar haftada bir verdiğim tariflerdir eğer hergun vermem gerekiyorsa yavrulu takımlara o zaman nemli mama veriyorum önceden ouik ve molen verirdim ama içeriğini bozduklari için artık versele laga yeşil kapak veriyorum benim programım sabit değildir Yaz aylarında başka kış aylarında başka programlar yapıyorum müsait bir zamanda daha detaylı makale şeklinde yazacağım inşallah 😊 Ben hep bildiğimi paylaştım ve sizlerden de bişeyler öğrendim bilgi paylaştıkça güzelleşir 🥰
Emeginize saglik hocam cok tesekkurler. Makalenizi sabirsizlikla bekliyorum 🙏