• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cinsiyetini Sor! Yeni Doğan Yavruların Cinsiyeti Nedir?

Görkem K.

Yeni Üye
Merhaba değerli kafes kuşları ahalisi. Meftun ile Fıstık çiftimden olma dört yumurtanın üç tanesinden sağ salim yavrularımız çıktı. Fakat merakta kaldım hangisi erkek hangisi dişi diye ve size danışmak istedim. İlk yavru ayın ikisinde, ikinci yavru ayın üçünde, üçüncü yavruysa ayın beşinde dünyaya gözlerini açtı. Sizce cinsiyetleri nedir ve ne zaman yuvadan atlamaya başlarlar?IMG_0483.jpegIMG_0484.jpegIMG_0485.jpeg

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba değerli kafes kuşları ahalisi. Meftun ile Fıstık çiftimden olma dört yumurtanın üç tanesinden sağ salim yavrularımız çıktı. Fakat merakta kaldım hangisi erkek hangisi dişi diye ve size danışmak istedim. İlk yavru ayın ikisinde, ikinci yavru ayın üçünde, üçüncü yavruysa ayın beşinde dünyaya gözlerini açtı. Sizce cinsiyetleri nedir ve ne zaman yuvadan atlamaya başlarlar?Ekli dosyayı görüntüle 95731Ekli dosyayı görüntüle 95732Ekli dosyayı görüntüle 95733
Maşallah SüphanAllah erkek🥰🤲

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba üçüde erkek. Kanat altı tüyleri tamamlandığında takribi 32-35 günlükken yuvalıktan ayrılırlar. Üretim yapan yada yavru alan arkadaşlarım yorumu daha netleştirir. Üçüne de maşallah sağlıklı ömürleri olsun

Üst Alt