• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Yeni çıkan yavruların kursağı boş

TLHENES

Yeni Üye
Merhabalar kuşlarımın ilk yumurtadan çıkan kuluçkası dün gece 1 de çıktı ilk yavru bugğn sabah da 2.yumurta çıkmıştı fakat kendim baktığımda kursaklarını boş gördüm ne zaman elle beslemeye çalışmalıyım ikisi de gayet haraketli şu an ne kadar daha takio etmeliyim acil yazabilirsiniz çok sevinirim anne de baba da yuvadan hiç çıkmıyor ama galiba acemi olduklarından dolayı besleyemiyor elimde elle besleme maması var ama ne zaman vermeliyim

Ekli dosyalar

Xscarlet

Aktif Üye
Merhabalar kuşlarımın ilk yumurtadan çıkan kuluçkası dün gece 1 de çıktı ilk yavru bugğn sabah da 2.yumurta çıkmıştı fakat kendim baktığımda kursaklarını boş gördüm ne zaman elle beslemeye çalışmalıyım ikisi de gayet haraketli şu an ne kadar daha takio etmeliyim acil yazabilirsiniz çok sevinirim anne de baba da yuvadan hiç çıkmıyor ama galiba acemi olduklarından dolayı besleyemiyor elimde elle besleme maması var ama ne zaman vermeliyim
hocam biraz gözlemle baktın yavrulardan bağırma sesleri çoğalıyor ve anne yada baba beslemiyorsa mecburen sen müdahale edersin ama yuvaya girip çıkıyorlarsa beslemeleri gerekir

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Besleyin lütfen, anaçlar bazen ilk beslemeyi yapmıyor aç kalmamaları gerekli

TLHENES

Yeni Üye
Beslemeye başladılar aslında sorun yok ama bu sefer de bugün sabahtan beri yuvaya girip çıkmalarına rağmen tam anlamıyla yatmıyolar baktığımda kursak çok az dolu

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Yetersiz olduğuna eminseniz sizde besleme konusunda destekleyebilirsiniz. Zamana bırakın sizin diğer konularda yapabileceğiniz pek birşey yok. Acemilerse bir şekilde öğreneceklerdir. Bu süreç biraz stresli oluyor ama kendinizi biraz rahatlatın.