• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni cennet papağanı aldım kaç yaşında

Aakok

Yeni Üye
Petshoptan cennet papağanı aldım kaç yaşında bilmiyorım ve ayrıca biraz yorgun ne yapmalıyım

Ekli dosyalar

ShadLy

Aktif Üye
Eğer kuyruk bilinçli kesilmediyse 2-3 aylık

Aakok

Yeni Üye
Merhaba, yetişkin bir cennet, göz halkaları tamamen oluşmuş gaga rengini alıp burun delikleri kaybolmuş, ayak pulları olgunlaşmış, 1 yaş üstü olabilir
O zaman bu papağanın alışması nasıl olur çok fazla kaçmıyor ve birde aldığımız yer 2-3 aylık demişti bende küçük sanıp almıştım kandırılmışım çok üzüldüm

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
O zaman bu papağanın alışması nasıl olur çok fazla kaçmıyor ve birde aldığımız yer 2-3 aylık demişti bende küçük sanıp almıştım kandırılmışım çok üzüldüm
Yanlış bilgi vermek istemiyorum, yakın bir yüz fotoğrafı paylaşır mısınız yüzü gözleri net olsun lütfen
Ayaklarını da paylaşın lütfen

Aakok

Yeni Üye
Yanlış bilgi vermek istemiyorum, yakın bir yüz fotoğrafı paylaşır mısınız yüzü gözleri net olsun lütfen
Ayaklarını da paylaşın lütfen
Kuyruğu ve kendisi biraz minik olduğu için almıştım en başta artık naptılar bilerek mi kestiler bilmiyorum

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Kuyruğu ve kendisi biraz minik olduğu için almıştım en başta artık naptılar bilerek mi kestiler bilmiyorum
Burun delikleri dışarıda, büyüdükçe kaybolur tüyden gözükmez, fotoğraf paylaştım yavru 2 aylık, artık tercih sizin kuyruğu anlaşılmıyor

Ekli dosyalar

Aakok

Yeni Üye
Burun delikleri dışarıda, büyüdükçe kaybolur tüyden gözükmez, fotoğraf paylaştım yavru 2 aylık, artık tercih sizin kuyruğu anlaşılmıyor
Gagasının kırmızı olması yanıltabilir mi çünkü burun deliğinin yarısı açık yarısı kapalı bu ne anlama geliyor

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Gagasının kırmızı olması yanıltabilir mi çünkü burun deliğinin yarısı açık yarısı kapalı bu ne anlama geliyor
Delikler dışarıda ise yavrudur inanın anlaşılmıyor fotoğrafı büyütmek istiyorum, çözünürlük bozuluyor, bu yüzden net yazamıyorum