• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Yeni bi kus aldim gozu boyle sorun olurmu

Pamuk_0

Yeni Üye
Bir sorun yok masallah çok tatlılar bendede var white face
Peki niye boyle duruyor bu duzelirmi yoksa genetikmidir bide bunlarin disi oldugunu nerden anlaya bilirim ya cok tesekkurler cevap icin icimi rahatlattiniz sagolun arastirdigimda garip garip seyler cikiyor mantar falan bi kusum oyle öldü oyle oluncada stres yaptim bilen birine sormak daha iyi oldu benim icin sagolun

Pamuk_0

Yeni Üye
Gözünde evet gentagut damla alıp beş gün boyunca sabah 1, akşam bir damla damlatın 🙏
Ya cok isiriyor napmaliyim elime alamiyorum bile eldiven falan kullansam goz damlasini alirim sorun yokta bide damla bitine kadarmi kullancam kesin gecer demi ölsün istemiyorum cok uzuluyorum sonra veya ölmez demi kuş

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ya cok isiriyor napmaliyim elime alamiyorum bile eldiven falan kullansam goz damlasini alirim sorun yokta bide damla bitine kadarmi kullancam kesin gecer demi ölsün istemiyorum cok uzuluyorum sonra veya ölmez demi kuş
Ölümcül bir sorun yok sadece gözde körlük başlangıcı veya katarakt var gibi geldi bana bu nedenle önerdim ☺

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
guzel ya abla cok iyi insanlarsiniz gecenlerde bi yavru kusum vardi diger hesabimdan atmistim onuda sizin sayenizde duzeltmistim size cok guveniyorum bu konularda tesekkurler hepinize damlayi alip kullanicam allahin izniyle insallah gecer
İnşallah ablacım her zaman elimizden geleni yaparız 🙏🌸🥰

Üst Alt