• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru Bakımı Yeni bebeğim Cennet papağanım

nurtein

Yeni Üye
Arkadaşlar 1 hafta önce 4 aylık erkek cennet papağan sahiplendim. Ben biraz temiz hava manyagıyım illa odaları saatlerce havalandırırım(kışın bile) şimdi bu çocuk gelince biraz saatleri azalttım . Camı açacagım zaman başka odaya koyuyorum 1 saat filan başka odada kalıyor sizce hergün oda değiştirmek mantıklı mı? Yoksa odada kalsa cereyan a kalır

Hilye Bulut

Tutkulu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Ben de temiz havaya dikkat ediyorum ancak havalar soğudu ekstra dikkatli olmak lazım.Oda değiştirmek strese sokmuyorsa ve odalara alışkınsa odadan çıkarabilirsiniz.Ben akşamları kafese alınca kafesi kalın bir atkıyla sarıyorum,kapıyı da hava akımı olmasın diye kapatıyorum.Camı üstten açıyorum bir süre havalanınca geri kapatıyorum.Kaloriferler de yandığından üşümüyorlar.Ama uzun süre açık bırakırsanız oda sıcaklığı da düşer,çok soğuk olmamasına dikkat edin🌸

Tuba K.

Eski Forumcu
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Odadan odaya almak banada çok zor geliyor çok fazla oldukları için @Hilye Bulut un dediği gibi üstlerini kalın bir örtü ile örtüp pencereyi üstten açıyorum

nurtein

Yeni Üye
Bizim pencere üstten açılmıyor bende öğlen açıyorum ve başka odaya alıyorum bilemedim inşallah bir şey olmaz oğluma

Tuba K.

Eski Forumcu
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Bizim pencere üstten açılmıyor bende öğlen açıyorum ve başka odaya alıyorum bilemedim inşallah bir şey olmaz oğluma
Üstünü biraz kalın bir örtüyle örtüp kapılarında kapatıp açabilirsiniz pencereyi birşey olmaz Allah'ın izniyle

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Merhaba. Ne Olursa Olsun Pencere Açıldığı Zaman Kuşun Odadan Uzaklaşması Lazım. Anlamazsınız Çarpar. Ben Yıllardır Böyle Yapiyorum. 😇

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Evime temiz hava makinesi aldım cam açmıyorum artık ancak 3/4 günde bir açıyorum

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Evime temiz hava makinesi aldım cam açmıyorum artık ancak 3/4 günde bir açıyorum
Ablacığım Ben Kararsız Kaldım. Zararli Diyende Okudum. Hangisinden Aldın Reklam Olmazsa. Bende Odama Almak İstiyorum. Alerjim Var. Hem Yavrum İçin de Faydalı Olur 😊🥰

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ablacığım Ben Kararsız Kaldım. Zararli Diyende Okudum. Hangisinden Aldın Reklam Olmazsa. Bende Odama Almak İstiyorum. Alerjim Var. Hem Yavrum İçin de Faydalı Olur 😊🥰
Çok memnunuz ablacığım kesinlikle tavsiye ederim tüm evde kullanıyoruz
Çok fazla modu var, iyon u pasif hale getiriyoruz
En düşük ayarda telefondan ayarlıyoruz tüm gün çalışıyor😊
Xiaomi air purifier 4 pro
IMG_20251130_203631.jpg

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Çok memnunuz ablacığım kesinlikle tavsiye ederim tüm evde kullanıyoruz
Çok fazla modu var, iyon u pasif hale getiriyoruz
En düşük ayarda telefondan ayarlıyoruz tüm gün çalışıyor😊
Xiaomi air purifier 4 pro
Ekli dosyayı görüntüle 97753
Tamam Ablacığım. Bende Bakmıştım. Gece Bir Gaz Salgiliyormus Kuşlara Zararli Diye Okudum. Bende Korktum Biraz. Yoksa Bana Çok İyi Gelir. Benim Alerjim var. Hep Spreyle Günüm Geçiyor. Teşekkür Ederim Ablacığım Güzel Günlerde Kullan 🥰

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Tamam Ablacığım. Bende Bakmıştım. Gece Bir Gaz Salgiliyormus Kuşlara Zararli Diye Okudum. Bende Korktum Biraz. Yoksa Bana Çok İyi Gelir. Benim Alerjim var. Hep Spreyle Günüm Geçiyor. Teşekkür Ederim Ablacığım Güzel Günlerde Kullan 🥰
Gaz yok ki içinde ablacığım 😊 Rica ederim geçmiş olsun canım benim 😊🥰daha güzeli sizlerin olsun

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Gaz yok ki içinde ablacığım 😊 Rica ederim geçmiş olsun canım benim 😊🥰daha güzeli sizlerin olsun
Havadaki Havayı Kötüye Dönüştürme Gibi Ablacığım. Bilen Bilmeyen Yorum Yazıyor O Halde. Teşekkür Ederim Sağ Ol Ablacığım 🥰

Tuba K.

Eski Forumcu
Yardımsever üye
Forum Rehberi

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Havadaki Havayı Kötüye Dönüştürme Gibi Ablacığım. Bilen Bilmeyen Yorum Yazıyor O Halde. Teşekkür Ederim Sağ Ol Ablacığım 🥰
İçinde çok fonksiyonlu bir filtre var, gündüz çekiyor gece mi püskürtüyormuş😔😔
Gün gün flitre azalıyor kullanım zamanı, eğer ki öyle olsa günü biter mi ver al ver al🙈🙈

Ekli dosyalar

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
İçinde çok fonksiyonlu bir filtre var, gündüz çekiyor gece mi püskürtüyormuş😔😔
Gün gün flitre azalıyor kullanım zamanı, eğer ki öyle olsa günü biter mi ver al ver al🙈🙈
Haklısın Ablacığım. Bende Tedirgindim Bu Konuda. Teşekkür Ederim Tekrardan 🥰

Üst Alt