• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni aldığım yumurtalı çift

Burhan

Yeni Üye
Selamın aleyküm kolay gelsin bu sarı ve mavinolan kuşlarım küçük olduğu için yumurtalı olarak bir çift kuş ile deiştim fakat dişi kuş yuvalıga girmiyor yumurtasının birini kafese yumurtlamış kırılmış ondan dolayı kafesin altına hafif talaş serpiştirdim kırılmasın DİE sizden önerilerinizi bekliyorum napmam lazım yer değişikliğinden etkilendi galiba dişi erkek çok rahat kur yapıo öpüyor ayak atıyor ama dişi üstüne çıkmasına izin vermiyor yuvalıkta 2 tane yumurtası var girmiyor içine önerilerinizi bekliyorum napmam lazım

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba evet ronayin dediği gibi yer değişikliği nedeniyle yumurta  terk yaşanmış kuşları yükseğe asın ve takip edin 3 gün içinde yumurtaya oturmasa yumurtalara dokunun soğuksa atın ve diğer kuluçka için sabırla bekleyin hayırlı olsun :)

Burhan

Yeni Üye
Şehmus BAKIR' Alıntı:
Merhaba evet ronayin dediği gibi yer değişikliği nedeniyle yumurta  terk yaşanmış kuşları yükseğe asın ve takip edin 3 gün içinde yumurtaya oturmasa yumurtalara dokunun soğuksa atın ve diğer kuluçka için sabırla bekleyin hayırlı olsun :)
Anladım teşekkür ederim peki alışma süresi nekadar sürer

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ortamdaki ambiyans â göre değişir uretimhanede olsa bir hafta içinde tekrar yumurtlar âma evde bir ay da olabiliyor  ;) 

Burhan

Yeni Üye
Şehmus BAKIR' Alıntı:
Ortamdaki ambiyans â göre değişir uretimhanede olsa bir hafta içinde tekrar yumurtlar âma evde bir ay da olabiliyor  ;) 
anladım çok teşekkür ederim saolun.

Üst Alt