• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni aldığım yavru sultan papağanım çok hasta anlayan yardım etsin!

mscakir

Yeni Üye
Merhaba yavru sultan papağanım çok hasta, hastamı geldi bilmiyorum. Anlayan birisi yardım edebilir mi ne yapabiliriz? Burada ki petshop a götürdük ayağı mantar olmuş diyor üst solunum yolu sıkıntısı var diyor ama bilmiyorum ilk hasta teşhisini koyan da o abiydi..
Dün işten geldiğimden beri sürekli hapşırıyor kaşınıyor fit fit diye belirgin nefes alıyor ishal gibi bi parmağında ufak kan damlası gibi bişey vardı şimdi morarmış gibi mantardan dedi abi. Kendinde gibi şu an halsiz değil ama anlayamıyorum. Veteriner bakar mı öğlen petshopçu abi getir dedi yine bi ton kuşları var anlar diye ona mı götürsem. Çok küçük demişti ondan mı bilmiyorum
Bu arada pazar günü akşam hasta diye teşhis koyan petshoçu abiydi ayağı mantar diyen iyi bakın durumu sıkıntılı vs diyip bi damla veren onu da yazdım

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Aslında video olursa çok daha iyi olur streamable com dan yükleyip linkini buraya ekleyin

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Popoya yapisanlari temizleyin kuşun kilosunu da tartıp yazarsanız süper olur video bekliyoruz

mscakir

Yeni Üye

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşta parazit var bu yüzden ilk tavsiyem dışkı analizi için kanatlı uzmanina götürün.kusun kafesi hijyen tutun yem yemiyorsa besleme maması ve aparat temin ediniz ayrıca probiyotik alın

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Küçükçekmece, bildiğiniz götürebileceğimiz yer var mı
Yani bir kaç yer var mesela Florya da , avcılar üniversitesi, bahçelievler ve en son benim birlikte çalıştığım hocam var o da Kağıthanede size ilaç önerisinde bulunurum ama ilerlemiş bu yüzden acil olarak götürün derim bide kendinizi de dezenfekte ediniz kuşun durumu ile ilgili bizi bilgilendirirseniz sevinirim geçmiş olsun

mscakir

Yeni Üye
Yani bir kaç yer var mesela Florya da , avcılar üniversitesi, bahçelievler ve en son benim birlikte çalıştığım hocam var o da Kağıthanede size ilaç önerisinde bulunurum ama ilerlemiş bu yüzden acil olarak götürün derim bide kendinizi de dezenfekte ediniz kuşun durumu ile ilgili bizi bilgilendirirseniz sevinirim geçmiş olsun
Bahçelievlerdekinin yerini öğrenebilir miyim teşekkür ediyorum

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
-İstanbul Kuş , Egzotik ve Pet Sağlığı Hizmetleri
Adres:
Şenlikköy, Eceler Sk. 16/A, 34153 Bakırköy/İstanbul
Telefon: (0212) 663 91 42

- ŞirinVet Pet, Kuş ve Egzotik Veteriner Kliniği
Adres:
Bahçelievler Mahallesi, Adnan Kahveci Blv. No:134/A, 34180 Bahçelievler/İstanbul
Telefon: (0212) 607 17 00

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ailemize hoş geldiniz 🙏 geçmiş olsun hocalarımız gerekenleri yazmışlar, bizimle tedavi sürecinizi, kanatlı uzmanının ne söylediğini ve tedavi sonrası iyileşti haberini de paylaşırsınız umarım :)

mscakir

Yeni Üye
Merhaba öncelikle herkese çok teşekkür ederim. sabah veterinere götürdük antibiyotik ve vitamin verdiler. Kızımız da şimdi iyi baya kendine geldi, hafiften minik vik diye ötüşünü duyduk :) bir iki de minik bir uçuş yaptı, yemeğini suyunu içmesi de iyi ayağındaki mantar da ishali de iyi durumda çok teşekkürler… Son olarak linkte ki video da görüldüğü gibi ayak hareketi yapıyor, doktor bugün abdominal ağrı denge de bozukluk yapar dedi ama ondan mıdır ? Ayağında sıkıntı olsa herhalde doktor derdi normal mi bu hareketi üzüyor beni de sanki ayağında problem varmış gibi.. içim rahat etsin diye size sormak istedim

Üst Alt