• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni Aldığım Sultan Papağanı yavrumu Sağlıklımı

Umut1138

Aktif Üye
Bu gün yeni bir sultan aldım kuş yemek yemiyorum onu çözdüm akıllı yemlik olduğu için yiyemiyormuş yarına kadar kavanoz kapagından yiyecek. Kuş sağlıklımı bilmiyorum onu danışmak istedim bide bana 2.5 aylık dendi kuş için kafasındaki ibiğide tam çıkmamış yaşı doğrumu bide sağlıklımı onu sorcaktım yeni kaydoldum formada

Ekli dosyalar

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Ayyy maşallah sübhanallah minicik bebiş bu, dışkılar da gayet sağlıklı 🤲🌸🥰

Umut1138

Aktif Üye
Ayyy maşallah sübhanallah minicik bebiş bu, dışkılar da gayet sağlıklı 🤲🌸🥰
Teşekkürler bebek oldunu ısırmak yerine kaçıyor ordan bide ibiği olmadığı için bende bebek oldunu düşündüm bu gün almama rağmen elime geliyo kafes içinde dışarı çıkardım bi uçmayı yatağımda yürüdü sadece ama dışarda parmağıma gelmedi 4 güne tam alıştırcam inşallah

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Teşekkürler bebek oldunu ısırmak yerine kaçıyor ordan bide ibiği olmadığı için bende bebek oldunu düşündüm bu gün almama rağmen elime geliyo kafes içinde dışarı çıkardım bi uçmayı yatağımda yürüdü sadece ama dışarda parmağıma gelmedi 4 güne tam alıştırcam inşallah
Zamanla alışacaktır ☺☺

mortsvivants

Eski Forumcu
Yaşı doğru sanırım sağlığı nasıl onu bilmiyorum
Ben de yaşı doğru diye düşünüyorum. Beyaz peçete üzerinde olması daha iyi olurdu fakat bu şekilde de pek sorunlu durmuyor dışkıları. Size yeni geldiğinden ötmüyordur, birkaç gün sizi ve ortamı tanımasına izin veriniz. Tüylerini desteklemek adına bt amin forte kullanmanızı öneririm. Aşağıya bıraktığım takviyer belirli rutinde verilmeli. Yemek yiyor mu ara ara gözlemlemeye devam ediniz. Gereken yukarıya yazılmış zaten

Umut1138

Aktif Üye
Ben de yaşı doğru diye düşünüyorum. Beyaz peçete üzerinde olması daha iyi olurdu fakat bu şekilde de pek sorunlu durmuyor dışkıları. Size yeni geldiğinden ötmüyordur, birkaç gün sizi ve ortamı tanımasına izin veriniz. Tüylerini desteklemek adına bt amin forte kullanmanızı öneririm. Aşağıya bıraktığım takviyer belirli rutinde verilmeli. Yemek yiyor mu ara ara gözlemlemeye devam ediniz. Gereken yukarıya yazılmış zaten
Tamamdır yemek yiğiyor neşesi yerinde teşekkürler cevaplarınız için hayırlı akşamlar

Üst Alt