• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni aldığım sultan papağanı hasta

AlperEray

Yeni Üye
2 gün önce aldığım sultan papağanı hasta.Dışkısı bazen nerdeyse beyaz bazen açık yeşil oluyor.Yemi az yiyor ve darının yüzüne bakmadı sayılır.Kabarık bir şekilde oturuyor.Sadece diğer papağanımı görünce biraz hareketleniyor o kadar ne hastalığı olabilir sizce? Elimde gervit w ,bt amin forte ve usne gano var ne yapmalıyım.

Ekli dosyalar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Üç gün üst üste entrobac probiyotik verin. Yemiyorsa zeolitli el beseleme yapın. Yeni geldiği için keyifsiz duruyordu olabilir. Takip edin mutlaka. Zeolit tozu ve el beseleme maması elinizde mutlaka bulunsun.

AlperEray

Yeni Üye
Bu sabah entrobac vermeye başladım dünden beri yem yemesi normal gibi duruyor o yüzden elle beslemeye başlamadım. Kakası yine aynı renklere yakın yapıyor. Pankreasında sorun varsa ne yapmalıyım?

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Bu sabah entrobac vermeye başladım dünden beri yem yemesi normal gibi duruyor o yüzden elle beslemeye başlamadım. Kakası yine aynı renklere yakın yapıyor. Pankreasında sorun varsa ne yapmalıyım?
Kanatlı uzmanına götürün lütfen. Ezbere ilaç olmaz. Pankreas sorunu ciddidir.

Üst Alt