• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni aldığım kuşumun kuyruğu buruşuk

yakisikliguvenlik

Yeni Üye
3 aylik bir sultan papagani aldim. Aldigim yer yavru diye böyle olduğunu ilerde geçeceğini söyledi ama yinede sormak istedim kuşun kuyruğu neden böyle ve ilerde geçer mi?

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Küçük bir kafeste tutuluyorsa, kuyruk tüylerini sıkıştırıp sürtmüş olabilir. BT Amin Forte'yi temin edip düzenli olarak vermeniz, tüy gelişimine yardımcı olacaktır.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
3 aylik bir sultan papagani aldim. Aldigim yer yavru diye böyle olduğunu ilerde geçeceğini söyledi ama yinede sormak istedim kuşun kuyruğu neden böyle ve ilerde geçer mi?
Bt amin forte ve Gervit-w kullanın.
Gervit-w : multivitamin
BtAmin forte : tüğ gelişimini destekler
Yüzünü ve sırtını da atar mısınız ☺

yakisikliguvenlik

Yeni Üye
Öncellikle teşekkür ederim yardımınız için. Tabi buyrun henüz ele alışık olmadığından kafesin dışından çekmek zorunda kaldım

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Öncellikle teşekkür ederim yardımınız için. Tabi buyrun henüz ele alışık olmadığından kafesin dışından çekmek zorunda kaldım
Gaga oturmuş ve uç oluşmuş, ayaklar pullanmış, tüğü dökmüş,maşallah çok güzeller. Bt amin forte ile düzelir kuyruğu atınca diğer tüğ döneminde🤲👍☺

yakisikliguvenlik

Yeni Üye
Kandırmışlar beni o zaman😅 cinsiyetini nasıl anliyabilirim peki biliyorsanız yardımcı olursanız çok sevinirim ve ayrıca yeniden teşekkür ederiz

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Lutino pearl sanırım bu kuş sırtını net çekip atabilirseniz bakalım. Genelde bu mutasyona sahip yavruların çoğunluğu dişi oluyor ama tabii ki erkek de olabilir. Melodik ötüş , gagasını tellere vurma, kanatlarını kalp şeklinde açma gibi hareketler gözlemlediniz mi?

yakisikliguvenlik

Yeni Üye
Hayır dediğiniz şeylerden hiç birini görmedim yeni eve geldigi için olabilir belkide bilmiyorum ama atiyim sırtını

Üst Alt