• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni aldığım Arkadaşım sultan papağanı

Crazygsi

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar bir gün önce aldığım sultan papağanı hasta olması sebebiyle değişim yaptım. Alırken 6 aylık ve erkek olduğunu söyledi. Ötüyor ve çok hareketli. Sizin bilgi ve deneyimleriniz almak istedim. Doğru mu sizce?

erenztrk

Müdavim
Erkek olduğu da 6 aylık olduğu da doğru gibi görünüyor bu kez. Mantar kremi alın da burnuna ve ayaklarına sürün biraz

hazaly

Paylaşımcı
Dışarı çıkmak istiyodur hareketliyse

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Sultan papağanlarına yaş ve cinsiyet konusunda hakim değilim. Ama hastalık açısından daha sağlıklı bilgiler için temiz peçeteye güncel dışkı fotosu alalım. Birde streamable.com üzerinden kuşunuzun videosunu ekleyip linkini burada paylaşın lütfen. Ama kuşun hareketli olması iyi bir şeydir. 🙂

Crazygsi

Yeni Üye
Sultan papağanlarına yaş ve cinsiyet konusunda hakim değilim. Ama hastalık açısından daha sağlıklı bilgiler için temiz peçeteye güncel dışkı fotosu alalım. Birde streamable.com üzerinden kuşunuzun videosunu ekleyip linkini burada paylaşın lütfen. Ama kuşun hareketli olması iyi bir şeydir. 🙂

erenztrk

Müdavim
Tünek düzenini ayarlayın lütfen yukarıya da tünek takın aynı yere takmışsınız ikisini de üst üste bindirmeyin tünekleri ele alışık mı bu kuş

erenztrk

Müdavim
isterseniz hadi sizinle beraber kafes düzeninizi ayarlayalım bana üstten atar mısınız kafesin içini
Şuan orayı yokluyor başka kuş var mı diye buraya geldim ben kimse yok mu diyor sesini duyurmaya çalışıyor

Üst Alt