• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yemi uzun geveliyor

ninjagokai3

Aktif Üye
Gayet uçabiliyor. tüy dökümüne girdi 1 aydır benimle . Akıllı yemlik kullanıyorum 1 yem alıp kafasını çıkartıp yiyior başlarda yemlikten dolayı yapıyor veya alışamaıdğı için etrafı kontorl ediyor diye düşnüdüm. ama yemi sanki 100 kere çiğniyor gibi görüntüsü var .

Son düzenleme:

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Gayet uçabiliyor. tüy dökümüne girdi 1 aydır benimle . Akıllı yemlik kullanıyorum 1 yem alıp kafasını çıkartıp yiyior başlarda yemlikten dolayı yapıyor veya alışamaıdğı için etrafı kontorl ediyor diye düşnüdüm. ama yemi sanki 100 kere çiğniyor gibi görüntüsü var . marul ve dal darıyı da gayet güzel yiyor ama bugün marul verdikten sonra marul yeme sesleri çıkarttı gagasından kurtsak mantarı gibi şeyler okudum fakat gagasında gevelemesinden başka bir belirtisi yok ayrıca sürekli yemliğinde duruyor yem yemeden ,korkak bir kuş 1 keresinde tüneğini düşürdüm diye artık o tünekte durmuyor yemlikte durmasının sebebi bu olabilirmi tünek olarak görüyordur . küçük olduğundan (kaç aylık bilmiyoruz kuşçu yeni tüyleri tamamen çıkmış dedi ama 4-5 aylık gibi görünümyor) veya korktuğundan mı bilmiyorum ama rahatsız edildiğinde bağırmıyor ve sadece gagasıyla dokunuyor ısırmıyor acaba bu kişiliğimi yoksa güçsüzlük hastalıtkan falan mı
Kuşunuzun beyaz temiz peçete üzerine yaptığı dışkı resmini atabilir misiniz