• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeme düşme

Furkan82828282

Müdavim
Merhabalar geçende konu açmıştım yavruların gelişimi yavaş diye yavrular normalde 1 aylıktan fazla birisi bugün 3kez atladı ben geri koydum ne yapmalıyım yuvaya koyayimu dursun mu

Ekli dosyalar

Furkan82828282

Müdavim
Merhaba ablacım istersen ayırabilirsin, yem kırabiliyor mu
Abla atlıyordu ama şuan anne yumurta yapmış ayırmam gerekiyor sanırım anneyi dinlenmeye alacaktım ne yapayım yumurtayı alayım yavrular kalsın mi yoksa hepsini mi alayım bide yavruları geçen kuluçkadaki yavrunun yanına koysam besler mi kardeşlerini beslemisti(yem kırdığını görmedim)

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Abla atlıyordu ama şuan anne yumurta yapmış ayırmam gerekiyor sanırım anneyi dinlenmeye alacaktım ne yapayım yumurtayı alayım yavrular kalsın mi yoksa hepsini mi alayım bide yavruları geçen kuluçkadaki yavrunun yanına koysam besler mi kardeşlerini beslemisti(yem kırdığını görmedim)
Ablacım yumurtaları al bence anne dinlensin sadece yavruları beslesin, bu yavruyu da besleyecek mi bir bak

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ve yavrular kalırsa yuvada kalacak yuva olursa yumurtaya devam edip kalsiyum kaybetmez mi
Ablacım neticede yavruları büyütmesi gerekiyor zaten ya sen yavruları el besleme yapacaksın, ya anne ve baba besleyecek ya da anneyi tamamen ayırıp sadece baba besleyecek yavruları

Furkan82828282

Müdavim
Ablacım neticede yavruları büyütmesi gerekiyor zaten ya sen yavruları el besleme yapacaksın, ya anne ve baba besleyecek ya da anneyi tamamen ayırıp sadece baba besleyecek yavruları
İşte bunlardan biri olacak haklısınız kalsiyum kaybetmesin diye düşünmüştüm tamam bir gozlemleyeyim beslemede babayı denerjm olmadı el besleme yapacağım

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla erkeği ayirayim mi hem yumurta gelmez hemde yavruları dövmez ciflesme isteğiyle erkek dövüyor ciflesme olacağında benim bildiğim ayirayim mi
Ablacım merhaba 3. Kuluçka tehlikelidir, ayırman sağlık açısından çok iyi olur, anne besler, eğer ki yuvalıktan tekrar atlarsa yine içine bırakabilirsin, yumurta birdaha olabilir, onuda al lütfen 😊
Anne kafeste bakıyorsa da elleme baksın
Fotoğraf paylaşır mısın

Furkan82828282

Müdavim
Ablacım merhaba 3. Kuluçka tehlikelidir, ayırman sağlık açısından çok iyi olur, anne besler, eğer ki yuvalıktan tekrar atlarsa yine içine bırakabilirsin, yumurta birdaha olabilir, onuda al lütfen 😊
Anne kafeste bakıyorsa da elleme baksın
Fotoğraf paylaşır mısın
Abla birisi kapıya çıktı geri indi diğeri kapıda şuan

Ekli dosyalar

Üst Alt