• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Yem

Zu123

Aktif Üye
Merhabalar versela laga yem alıcaktım gittğğm petshoplar ürünün üretiminin dırduğunu söylediler ben yeni üretimli yem arıyorum sizlerin bir bilgisi var mı doğru mu?

Sygoldex

Aktif Üye
Merhabalar versela laga yem alıcaktım gittğğm petshoplar ürünün üretiminin dırduğunu söylediler ben yeni üretimli yem arıyorum sizlerin bir bilgisi var mı doğru mu?
Versele Laga biraz daha lüks kaçan bir marka her petshopta bulunmayabiliyor.Eğer Versele Laga almak istiyorsanız internetten bölünmüş veya tam paket olarak satın alabilirsiniz. Mamaist sitesi güvenilirdir.

Zu123

Aktif Üye
Birde şey sorayım parazit damlası kullanayım mı buluta yaz geldiği için küçük sinekler çok fazla etrafta dolaşıyor onlar kuşuma zarar verir mi? Demet abla bana vilmectin vermişti kullanacağım marka o ama fazla kaçırırım diye korkuyorumda çok yapmakda istemiyorum kuşumun kafesi günlük temizleniyor kafes altı genel temizliği 2 haftada 1 yapıyorum yemlik suluk bakımına çok dikkat ediyorum yemi günde 3 kere değişiyor biraz israf oluyor ama bulut altta kalan yemi yemiyor o yüzden sürekli üstüne takviye yapıyorum biraz hassas bir bakıcıyım

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Birde şey sorayım parazit damlası kullanayım mı buluta yaz geldiği için küçük sinekler çok fazla etrafta dolaşıyor onlar kuşuma zarar verir mi? Demet abla bana vilmectin vermişti kullanacağım marka o ama fazla kaçırırım diye korkuyorumda çok yapmakda istemiyorum kuşumun kafesi günlük temizleniyor kafes altı genel temizliği 2 haftada 1 yapıyorum yemlik suluk bakımına çok dikkat ediyorum yemi günde 3 kere değişiyor biraz israf oluyor ama bulut altta kalan yemi yemiyor o yüzden sürekli üstüne takviye yapıyorum
Merhaba ablacığım bugün tüm meleklerime damlattım 10 gün sonra tekrar uygulayacağım
Yaz dönemi hiç gerek yok haşere gelirsede yapışamaz düşer gider
Lütfen uygula😊🥰

Zu123

Aktif Üye
Merhaba ablacığım bugün tüm meleklerime damlattım 10 gün sonra tekrar uygulayacağım
Yaz dönemi hiç gerek yok haşere gelirsede yapışamaz düşer gider
Lütfen uygula😊🥰
Abla seni bulmuşken biraz daha soru sorayım 🤭
Abla buluta bugün kavun şeftali havuç karpuz gibi şeyler ikram ediyorum günde 3 ayrı meyve sebze tatmış oluyor kıyamıyorumda çok seviyo tam kavun canavarı oldu ben hata mı ediyorum bide biraz entrobac la gine senin verdiğin iç parazit için olan adını unuttum şuan onu serpiyorum biraz bunlara güvenerekden ben çeşit çeşit yediyorum buluta ama hata yapıyor muyum?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla seni bulmuşken biraz daha soru sorayım 🤭
Abla buluta bugün kavun şeftali havuç karpuz gibi şeyler ikram ediyorum günde 3 ayrı meyve sebze tatmış oluyor kıyamıyorumda çok seviyo tam kavun canavarı oldu ben hata mı ediyorum bide biraz entrobac la gine senin verdiğin iç parazit için olan adını unuttum şuan onu serpiyorum biraz bunlara güvenerekden ben çeşit çeşit yediyorum buluta ama hata yapıyor muyum?
İstediğin kadar soru sorabilirsin ablacığım 🥰
Zeolit ile de geliyorsun, karpuz çekirdeğinden uzak dursun Bulut beyimiz😊
Çok olmamak kaydıyla yesin şifa olsun
Bende hemen hemen tüm Ankara yı gezdim 2 haftadır brokoli arıyorum
Bugün buldum bolca alıp dolaba attıım🥰

Zu123

Aktif Üye
İstediğin kadar soru sorabilirsin ablacığım 🥰
Zeolit ile de geliyorsun, karpuz çekirdeğinden uzak dursun Bulut beyimiz😊
Çok olmamak kaydıyla yesin şifa olsun
Bende hemen hemen tüm Ankara yı gezdim 2 haftadır brokoli arıyorum
Bugün buldum bolca alıp dolaba attıım🥰
Bir brokoliyi birde kırmızı biberi yediremedim abla maşşallah senin cici kuşlara abla ben şimdi mamaisten sipariş oluşturuyorumda vitamin eklemem gereken buluta faydalı olcak sen bilirsin önerebileceğin şeyler varsa onlarıda eklesem

Zu123

Aktif Üye
Bir brokoliyi birde kırmızı biberi yediremedim abla maşşallah senin cici kuşlara abla ben şimdi mamaisten sipariş oluşturuyorumda vitamin eklemem gereken buluta faydalı olcak sen bilirsin önerebileceğin şeyler varsa onlarıda eklesem
@Demet bükay Abla senden haber bekliyorum mesela bulut dışkı bulduğunda yiyor buna bir çözüm bulamadım kalamar kemiği yemiyor yediği sebzelerin üzerne falan döküyorum en sevdiği sebzeyi bile yemiyor onu döktüğüm için herşeyi denedim çare yok
Bende olanlar
Gervitw, entrobac, btamin forte, zeolit
Yem olarak soyulmuş yulaf kızıl darı ve versela laga sepetime ekledim yem çeşit olarakda farklı destekleyebilceğim varsa abla sen nedersen o ☺😀

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
@Demet bükay Abla senden haber bekliyorum mesela bulut dışkı bulduğunda yiyor buna bir çözüm bulamadım kalamar kemiği yemiyor yediği sebzelerin üzerne falan döküyorum en sevdiği sebzeyi bile yemiyor onu döktüğüm için herşeyi denedim çare yok
Bende olanlar
Yem olarak soyulmuş yulaf kızıl darı ve versela laga sepetime ekledim yem çeşit olarakda farklı destekleyebilceğim varsa abla sen nedersen o ☺😀
Merhaba ablacığım biraz yorgunluğun etkisi ile erken çıktım forumdan
Spariş vermediysen
Kanatlıoil Formmix tavsiye ederim dışkı yeme problemini alır🥰

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bende olanlar
Keten tohumu ve kenevir tohumu ekleyebilirsin ablacığım, japon darısı da güzel yiyorlar faydalıdır😊

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla formix nasıl kullanıcam ürün açıklamasında suyla karıştırılamaz yazıyor
Evet ablacığım suya değil, yağ çünkü
Suda dağılım olmaz, sebzesine, meyvesine damlatabilirsin, biraz da kokusu var, ben ağızlarına damlatıyorum 🥰

Zu123

Aktif Üye
Günaydınlar sabah sabah biz buluta parazit damlasını uyguladık damlattıktan sonra elimle ovmaya çalıştım bir sorun var mı sırtında nasıl geldi bilmiyorum ya elimizden yada bulut kendini kaşırken bilmiyorum eğer fazla gibi dırıyorsa hemen yıkayabilirim

Ekli dosyalar

Tuba K.🥇

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Forum Rehberi
Günaydınlar sabah sabah biz buluta parazit damlasını uyguladık damlattıktan sonra elimle ovmaya çalıştım bir sorun var mı sırtında nasıl geldi bilmiyorum ya elimizden yada bulut kendini kaşırken bilmiyorum eğer fazla gibi dırıyorsa hemen yıkayabilirim
Günaydın kafasınamı damlattınız? Kaç damla soktımız sırtına akma gibi bir durum olmaması lazım. Sırtını yumuşak bir peçete ile silin. 3 gün boyunca suya temas attirmetin.

Zu123

Aktif Üye
Günaydın kafasınamı damlattınız? Kaç damla soktımız sırtına akma gibi bir durum olmaması lazım. Sırtını yumuşak bir peçete ile silin. 3 gün boyunca suya temas attirmetin.
Sırtına akmadı elimle ovduktan sonra tutmaya çalışıyorumya elimdeki yağ oraya bulasmıs diye düşündüm

Üst Alt