Minik84 Yeni Üye Katılım 7 Şub 2021 Mesajlar 8 Tepkime puanı 6 Puanları 3 13 Şub 2021 #1 Merhabalar minigimi dun aksam aldim yemini koydum biraz yedi henuz 40 gunluk yeme dusmus ama bugun hic yemedi bi sorun mu war acaba
Merhabalar minigimi dun aksam aldim yemini koydum biraz yedi henuz 40 gunluk yeme dusmus ama bugun hic yemedi bi sorun mu war acaba
T Tarık Aktif Üye Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 170 Tepkime puanı 217 Puanları 43 13 Şub 2021 #2 Minik84' Alıntı: Merhabalar minigimi dun aksam aldim yemini koydum biraz yedi henuz 40 gunluk yeme dusmus ama bugun hic yemedi bi sorun mu war acaba Genişletmek için tıkla ... Dün akşam almışsanız normal ilk eve geldiklerinde stres yaparlar zamanla açılır siz yemini koyun o yer.
Minik84' Alıntı: Merhabalar minigimi dun aksam aldim yemini koydum biraz yedi henuz 40 gunluk yeme dusmus ama bugun hic yemedi bi sorun mu war acaba Genişletmek için tıkla ... Dün akşam almışsanız normal ilk eve geldiklerinde stres yaparlar zamanla açılır siz yemini koyun o yer.