• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Yem reddediyor - Dışkı koyu yeşil Desteklerinizi rica ediyorum

behcet g.

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
yem yememe- koyu yeşil dışkı
Hastalık Belirti Tarihi
15 Eyl 2024
Merhaba,

2 yaşında erkek muhabbet kuşumuz var. Son yem değişikliğinden sonra bir daha yem yemedi eski yeminide yemiyor elimizle veriyoruz bulunduğu her yere yem koyuyoruz kaçıyor. Biz oğlumuzun durumunu yem değişikliğine bağladık ama akşamları halsizlik ve uyku halide var.

Kakasıda koyu yeşile döndü ve 1 haftadır daldarı ve yumurta gibi yem harici her şey yiyor ama yem yemediği için oldukça endişeliyim destek rica ediyorum.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba durumu anlayabilmek için video ekler misiniz ve peçete üzerine yapmış dışkı resmi

behcet g.

Yeni Üye
Merhaba,

Dışkı fotoğrafı bu şekildedir. Teşekkürler.

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba,

2 yaşında erkek muhabbet kuşumuz var. Son yem değişikliğinden sonra bir daha yem yemedi eski yeminide yemiyor elimizle veriyoruz bulunduğu her yere yem koyuyoruz kaçıyor. Biz oğlumuzun durumunu yem değişikliğine bağladık ama akşamları halsizlik ve uyku halide var.

Kakasıda koyu yeşile döndü ve 1 haftadır daldarı ve yumurta gibi yem harici her şey yiyor ama yem yemediği için oldukça endişeliyim destek rica ediyorum.
Açık yem mi aldınız

behcet g.

Yeni Üye
Şehmus bey,
Teşekkürler şu an hareketleri eskisi gibi inşallah çözülür yem sorunumuz.

Burçak hanım merhaba,

Daha önce uygun fiyatlı Jungle kuş yemi alıyorduk, sonra degistirme karari alip Versele Laga kuş yemine geçtikten sonra böyle kesildi ve eski yemdende aldık getirdik kesinlikle yemiyor kaçıyor çocuğum.